ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπαλί: Ανακαλύφθηκε μυστηριώδες Boeing 737 χωρίς κανένας να γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί (φωτο)

Βρίσκεται σε ένα λατομείο ασβεστόλιθου, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Raya Nusa Dua Selatan

Μπαλί: Ανακαλύφθηκε μυστηριώδες Boeing 737 χωρίς κανένας να γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί (φωτο)

Μυστήριο αποτελεί το πως ένα εγκαταλειμμένο Boeing 737, έχει βρεθεί στη μέση ενός χωραφιού στο Μπαλί και μέχρι και σήμερα, κανείς δεν γνωρίζει πώς έφτασε εκεί, αν και όπως με πολλά ανεξήγητα περιστατικά έτσι και εδώ έχουν κυκλοφορήσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας. 

Βρίσκεται σε ένα λατομείο ασβεστόλιθου, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Raya Nusa Dua Selatan, σε μικρή απόσταση από τη δημοφιλή παραλία Pandawa.

Η πιο δημοφιλής θεωρία είναι αυτή που λένε οι ντόπιοι ότι το Boeing προσγειώθηκε εκεί από έναν πλούσιο επιχειρηματία. Ο «θρύλος» λέει ότι ήθελε (ο επιχειρηματίας) να το μετατρέψει σε εστιατόριο, αλλά του τελείωσαν τα χρήματα πριν προλάβει να ολοκληρώσει το εγχείρημα και έτσι απλά άφησε το αεροπλάνο σταθμευμένο στο χωράφι. Όμως, όπως λέγεται όμως, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τις Αρχές.

Ενώ το ξεχασμένο αεροσκάφος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών εξερευνητών όλα αυτά τα χρόνια, δυστυχώς είναι περιφραγμένο.

Παραδόξως, στο Μπαλί υπάρχει ακόμα ένα Boeing 737 στο Μπαλί, το οποίο είναι διαθέσιμο για εξερεύνηση. Βρίσκεται δίπλα σε ένα υποκατάστημα Dunkin’ Donuts και πιστεύεται ότι βρίσκεται εκεί από το 2007.

Ίδια σενάρια και φήμες κυκλοφορούν και γι αυτό, εικάζοντας πως επρόκειτο να μετατραπεί (και αυτό) σε εστιατόριο. Αυτό το αεροπλάνο χρησιμοποιήθηκε ως χώρος εκδηλώσεων το 2018 και τώρα παραμένει απλά ένα μέρος μιας συναρπαστικής εμπειρίας εξερεύνησης που θέλουν να βιώσουν οι επισκέπτες και οι τουρίστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.