Τελικά «ΝΔ» σημαίνει «Νέα Δικογραφία»;

«Μπαράζ» συλλήψεων στην Τουρκία: Χειροπέδες σε 209 άτομα – Αναζητούνται άλλα 32 άτομα ακροαριστερών οργανώσεων

Λίγες ημέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα

«Μπαράζ» συλλήψεων στην Τουρκία: Χειροπέδες σε 209 άτομα – Αναζητούνται άλλα 32 άτομα ακροαριστερών οργανώσεων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Λίγες ημέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, οι τουρκικές Αρχές προχώρησαν σε ευρείας κλίμακας επιχείρηση, συλλαμβάνοντας 209 άτομα που θεωρούνται ύποπτα για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και οργανώσεις που η Άγκυρα χαρακτηρίζει τρομοκρατικές.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ακόμα 32 άτομα αναζητούνται, ενώ η πλειονότητα των συλληφθέντων κατηγορείται για διασυνδέσεις με ακροαριστερές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το DHKP-C, το οποίο έχει συνδεθεί με επιθέσεις στο παρελθόν.

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται επίσης δικηγόροι και ο δημοσιογράφος Γιλντίζ Ταρ, αρχισυντάκτης του περιοδικού Kaos GL.

Η σύλληψή του προκάλεσε αντιδράσεις, με τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα να ζητούν την άμεση απελευθέρωσή του.

Παράλληλα, οι Αρχές ανακοίνωσαν απαγόρευση όλων των διαδηλώσεων στην Άγκυρα έως και μετά τη διεξαγωγή της συνόδου του ΝΑΤΟ στις 7 και 8 Ιουλίου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.