Μποντιμπίλντερ έπαθε τρομακτική ακμή από τα στεροειδή (βίντεο)

Ένας 24χρονος είδε το δέρμα του να καταστρέφεται στην προσπάθειά του να αποκτήσει ένα μυώδες σώμα

Μποντιμπίλντερ έπαθε τρομακτική ακμή από τα στεροειδή (βίντεο)

Ένας μποντιμπίλντερ εκλιπαρεί τους γιατρούς να τον βοηθήσουν να απαλλαγεί από τη φρικτή ακμή που απέκτησε μετά την αλόγιστη χρήση στεροειδών που έκανε για να αποκτήσει το γυμνασμένο κορμί των ονείρων του.

Ο 24χρονος Dave Hartrey απέκτησε τόσο εκτεταμένες πληγές σε όλο του το κορμί που αναγκάστηκε να μείνει καθηλωμένος στο σπίτι για εννέα μήνες μέχρι να επουλωθούν.

Ένα ανησυχητικό βίντεο στο TikTok που εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο περιγράφει λεπτομερώς τη δυστυχία του μυώδη άνδρα, αλλά τώρα γίνεται viral σε όλο τον κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια προβολές.

«Οι δερματολόγοι και οι γιατροί περιέγραψαν την ακμή ως κάτι που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ», λέει ο Hartrey, στο βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok.

Όπως λέει ανέβασε το εν λόγω βίντεο για να «ευαισθητοποιήσει» σχετικά με τους κινδύνους της που κρύβει η χρήση στεροειδών.

«Αυτή η ακμή δεν ήταν σαν τις κανονικές κηλίδες. Συνήθιζε να βγαίνει σαν σπυρί και όταν αυτό το σπυρί έσκασε, άφηνε ανοιχτές πληγές στην πλάτη, το στήθος και το πρόσωπό μου». Όπως λέει μάλιστα θα μείνει σημαδεμένος για όλη του τη ζωή.

@davehartrey

#steroids #fitness #fyp #foryou #foryourpage #viral #acne

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Τα συνοδευτικά στιγμιότυπα δείχνουν την πληγωμένη πλάτη του νεαρού, η οποία θυμίζει την παραμορφωμένη σάρκα του πρωταγωνιστή των ταινιών τρόμου Freddy Krueger από το «A Nightmare on Elm Street».

Ο 24χρονος είχε την πρώτη του περιπέτεια με τα συνθετικά ενισχυτικά μυών όταν ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις στον κόσμο του bodybuilding.

«Όταν ήμουν 20 ετών, άρχισα να προπονούμαι με έναν bodybuilder και μου άρεσε πολύ η προπόνηση μαζί του, οπότε αποφάσισα να ακολουθήσω κι εγώ τον δρόμο του bodybuilding», δήλωσε ο Hartey, ο οποίος γυμνάζεται από τα 16 του χρόνια. Όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο και αρχίζεις να σημειώνεις πρόοδο, ο κόσμος σε κατηγορεί ότι παίρνεις στεροειδή, και καθώς το bodybuilding έχει μια σύντομη καριέρα, αποφάσισα να το ακολουθήσω».

Και πρόσθεσε: «Πήρα τα δικά μου από έναν τύπο στο γυμναστήριό μου, κάτι που δεν θα το συνιστούσα καθόλου, γιατί μπορεί να παίρνεις οτιδήποτε!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ ο Ιρλανδός είδε σίγουρα αποτελέσματα, σε ότι είχε να κάνει με τη σωματική του διάπλαση ξεκίνησαν τα προβλήματα στο δέρμα του. «Κατέληξα να έχω το πρώτο μου ξέσπασμα στην πλάτη μου στα μέσα του 2020», εξήγησε ο Hartrey.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.