ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μυστήριο στην Αυστραλία: Έστειλαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε 65 γυναίκες

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι παραλήπτριες συνδέονται και πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση

Μυστήριο στην Αυστραλία: Έστειλαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε 65 γυναίκες

Μία περίεργη υπόθεση διερευνά η αστυνομία στη Μελβούρνη, καθώς χρησιμοποιημένα προφυλακτικά έχουν σταλεί ταχυδρομικά σε τουλάχιστον 65 γυναίκες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εκτός από τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, οι φάκελοι που εστάλησαν σε γυναίκες στη Μελβούρνη περιελάμβαναν και χειρόγραφα μηνύματα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι παραλήπτριες συνδέονται και πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση. Όλες οι γυναίκες που έλαβαν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά εκτιμάται ότι ήταν μαθήτριες του ίδιου ιδιωτικού σχολείου θηλέων, το 1999.

Η πρώτη καταγγελία για την υπόθεση έγινε τον Μάρτιο και η πιο πρόσφατη τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Κάποιες από τις γυναίκες υποψιάζονται ότι κατάφεραν να βρουν τις διευθύνσεις τους από μια παλιά σχολική επετηρίδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun.

Οι περισσότερες γυναίκες έλαβαν πάνω από μία επιστολή και όλες περιείχαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, εκτιμά η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπρι Γουόκερ, μία από αυτές τις γυναίκες, δήλωσε πως δεν κοιμήθηκε το βράδυ που άνοιξε τον φάκελο. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται και η αστυνομία έχει κάνει έκκληση στους πολίτες να δώσουν κάποια πληροφορία στις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.