ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Αγχίαλος: Τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ κάνει η έκρηξη στην αποθήκη πυρομαχικών

Γίνεται ειδική αναφορά στην επιχείρηση εκκένωσης

Ν.Αγχίαλος: Τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ κάνει η έκρηξη στην αποθήκη πυρομαχικών

Τα μεγαλύτερη διεθνή ΜΜΕ εστιάζουν στις δραματικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της Μαγνησίας σημειώνοντας ότι χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στο έλεος της πύρινης κόλασης, τη στιγμή που οι εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο κατέστησαν ακόμη πιο επιτακτική την επιχείρηση ολοκληρωτικής εκκένωσης

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Ελλάδα προκάλεσε εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών και την απομάκρυνση μαχητικών F-16 γράφει το Associated Press.

Προσθέτει ότι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρόλο που καταγράφονταν συνεχιζόμενες εκρήξεις που δεν επέτρεπαν την προσέγγιση του σημείου από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στις μεγάλες εκρήξεις που συγκλόνισαν τη Νέα Αγχίαλο εστιάζει και το αμερικανικό δίκτυο ABC το οποίο αναφέρεται εκτενώς στα πύρινα μέτωπα που ταλανίζουν την Ελλάδα εν μέσω καύσωνα.

Αναφορά γίνεται από το δίκτυο και στις ζημιές που προκλήθηκαν μετά τις μεγάλες εκρήξεις σε τζάμια σπιτιών.

Η DW, με τη σειρά της, γράφει για τις πολλές επιχειρήσεις εκκένωσης σε οικισμούς της Μαγνησίας αναφερόμενη στην είδηση έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών.

Επισημαίνει, δε, ότι ακόμη και δια θαλάσσης έφευγε κόσμος με σκάφη από την περιοχή της Νέας Αγχιάλου.

Στη μεγάλη φωτιά που προκάλεσε τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο εστιάζει και το γαλλικό δίκτυο BFMTV που γραφει για τις πυρκαγιές που καίνε το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, με τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές να έχει ξεπεράσει του 40 βαθμούς.

Στο περιστατικό των εκρήξεων αναφέρεται και ο τουρκικός τύπος, που εδώ και μέρες γράφει για τα καταστροφικά πύρινα μέτωπα που μαίνονται στην Ελλάδα όπως και στην μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης που στήθηκε στη Μαγνησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.