Ν.Μεντβέντεφ: «Τα λόγια του Β.Ζελένσκι θυμίζουν τον Α.Χίτλερ»

Αποκάλεσε τον Β.Ζελένσκι ως «Ουκρανό κλόουν»

Ν.Μεντβέντεφ: «Τα λόγια του Β.Ζελένσκι θυμίζουν τον Α.Χίτλερ»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι ολόκληρος ο πληθυσμός της Ρωσίας πρέπει να λογοδοτήσει, κάτι που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είναι παρόμοιο με αυτά που έλεγε ο Α.Χίλτερ. 

Στις 8 Αυγούστου, ο Ζελένσκι, σε συνέντευξή του στην Washington Post, κάλεσε τις δυτικές χώρες να απαγορεύσουν την είσοδο σε όλους τους Ρώσους.

Χαρακτήρισε το κλείσιμο των συνόρων «μία από τις πιο σημαντικές κυρώσεις», τονίζοντας ότι αυτό το μέτρο θα πρέπει να ισχύει και για όσους Ρώσους εγκατέλειψαν τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Ο κύριος Ουκρανός κλόουν πρότεινε να «καλέσει ολόκληρο τον πληθυσμό της Ρωσίας να λογοδοτήσει. Την τελευταία φορά που ο Αδόλφος Χίτλερ προσπάθησε να εφαρμόσει τέτοιες ιδέες σε σχέση με ένα ολόκληρο έθνος. Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη φύση της ουκρανικής ισχύος;», είπε ο Ρώσος πολιτικός απαντώντας στη δήλωση του Ζελένσκι.

Νωρίτερα, ο Μεντβέντεφ, αξιολογώντας την πρόταση του Ζελένσκι για κατάσχεση της ρωσικής περιουσίας, υπενθύμισε στις ουκρανικές αρχές την εγκληματικά αποκτηθείσα περιουσία τους και τους κατοίκους του Ντονμπάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μας παίρνουν στα χαρτιά και εμείς στο έδαφος», είπε ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.