ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

N.Tραμπ: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει – Κατασκευάζει ψεύτικα γεγονότα για πολιτικούς σκοπούς»

«Με το ψηφιακό δολάριο κάποια μέρα δεν θα έχετε χρήματα στους λογαριασμούς σας»

N.Tραμπ: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει – Κατασκευάζει ψεύτικα γεγονότα για πολιτικούς σκοπούς»

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ αποκάλεσε την τεχνητή νοημοσύνη (AI) «ίσως το πιο επικίνδυνο πράγμα εκεί έξω», κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο Fox και αναφερόμενος στο νέο ψηφιακό δολάριο που ετοιμάζει η FED είπε μέσω αυτού θα «εξαφανίζονται» τα χρήματα από τους λογαριασμούς των πολιτών.

Συγκεκριμένα ερωτηθείς από την παρουσιάστρια του Fox Business Network Μαρία Μπαρτιρόμο σχετικά με την άποψή του για το νέο «ψηφιακό δολάριο», ο Τραμπ είπε:

«Πολύ επικίνδυνο. είναι πολύ επικίνδυνο. Μια μέρα δεν θα έχετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα».

Εν συνεχεία είπε πως ακόμα πιο επικίνδυνη είναι η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

«Και το άλλο πράγμα που πιστεύω ότι είναι ίσως το πιο επικίνδυνο πράγμα από οτιδήποτε υπάρχει, γιατί δεν υπάρχει πραγματική λύση, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, όπως την αποκαλούν. Είναι τόσο τρομακτικό».

Ο Τραμπ εξέφρασε τις ανησυχίες του για την τεχνολογία καθώς σε ένα έτος εκλογών, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παραμορφώσει εικόνες, φωνές και άλλες μορφές μέσων ενημέρωσης για να εξαπατήσει το κοινό για πολιτικούς σκοπούς!

Τον περασμένο μήνα, μια ψηφιακά τροποποιημένη ρομποκλήση που δημιουργήθηκε ώστε να ακούγεται σαν τον Πρόεδρο Μπάιντεν να παροτρύνει τους κατοίκους του Νιου Χάμσαϊρ να μην ψηφίσουν στις προκριματικές εκλογές σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης για τους ψηφοφόρους.

«Είδα κάποιον να με ξεσκίζει τις προάλλες όπου με έβαλαν να κάνω μια ομιλία για το προϊόν τους», είπε ο Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είπα, “Δεν θα υποστηρίξω ποτέ αυτό το προϊόν.” Δεν μπορείτε καν να διακρίνετε τη διαφορά. Φαίνεται ότι στην πραγματικότητα το υποστηρίζω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.