Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

«Ναι» της Γερουσίας για την Π.Μπόντι στη θέση της υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Η Γερουσία την στήριξε με 54 ψήφους υπέρ, ενώ 46 ψήφισαν κατά

«Ναι» της Γερουσίας για την Π.Μπόντι στη θέση της υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

«Ναι» απάντησε η Γερουσία των ΗΠΑ στην υποψηφιότητα της Παμ Μπόντι για τη θέση της γενικής εισαγγελέως, επιτρέποντας έτσι στην εκλεκτή του Ντόναλντ Τραμπ, να αναλάβει τα ηνία της Δικαιοσύνης.

Η Γερουσία στήριξε την επιλογή του Τραμπ με 54 ψήφους υπέρ της Μπόντι, ενώ 46 ψήφισαν κατά.

Η Μπόντι, πρώην γενική εισαγγελέας της Φλόριντα (2011-2019), υπήρξε μέλος της ομάδας της υπεράσπισής του Τραμπ στη δίκη του στην αμερικανική Γερουσία το 2020.

Η ίδια ήταν ακόμη μέλος της ομάδας δικηγόρων που αμφισβήτησε, μάταια, το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου του 2020, στις οποίες ο κ. Τραμπ ηττήθηκε από τον νυν πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Παράλληλα, επέκρινε έντονα τις έρευνες κατά του Τραμπ από το υπουργείο Δικαιοσύνης υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς τες «πολιτικές διώξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.