ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νέα γκάφα Τ.Μπάιντεν: Ξέχασε το όνομα της Χαμάς κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου (βίντεο)

Του το θύμισε δημοσιογράφος

Νέα γκάφα Τ.Μπάιντεν: Ξέχασε το όνομα της Χαμάς κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν φάνηκε να τα «χάνει» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, καθώς ξέχασε το όνομα της Χαμάς.

Ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ όλων των εποχών δέχθηκε την Τρίτη μια ερώτηση σχετικά με τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για την ομηρία μεταξύ της παλαιστινιακής οργάνωσης και του Ισραήλ, αφού εκφώνησε μια ομιλία για την προώθηση του νέου νομοσχεδίου για την ασφάλεια των συνόρων.

«Υπάρχει κάποια κίνηση, και δεν θέλω, δεν θέλω …», είπε ο 81χρονος πρόεδρος, κάνοντας μια παύση κοιτάζοντας στο κενό

«Επιτρέψτε μου να διαλέξω τις λέξεις μου [προσεκτικά], υπάρχει κάποια κίνηση, υπήρξε … μια ανταπόκριση από το, ε…» είπε, κάνοντας και πάλι παύση, ενώ κοίταζε με το ίδιο χαμένο βλέμμα.

«Υπήρξε μια ανταπόκριση … από … την αντιπολίτευση, αλλά εμ…», είπε.

Δείχνοντας μπερδεμένος για το τι έπρεπε να πει, ο Μπάιντεν κοίταξε ξαφνικά προς τα αριστερά του, ενώ πήρε την απαραίτητη καθοδήγηση από έναν δημοσιογράφο που του υπενθύμισε το όνομα της Χαμάς.

«Ναι, λυπάμαι από τη Χαμάς», είπε στην συνέχεια.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεχαστεί η προηγούμενη γκάφα του Αμερικανού προέδρου, μπερδεύοντας τον Μακρόν με τον Μιτεράν και με την αδυναμία του να θυμηθεί το όνομα της οργάνωσης που βρίσκεται σε σύγκρουση με το Ισραήλ, έδωσε νέες αφορμές στου επικριτές του για αμφισβήτηση της διαύγειάς του και της ικανότητάς του να ηγηθεί.

Ο Ντιν Φίλιπς, ο οποίος διεκδικεί από τον πρόεδρο το χρίσμα των Δημοκρατικών, ήταν μεταξύ εκείνων που τοποθετήθηκαν για το ατυχές συμβάν λέγοντας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θαυμάζω τον Πρόεδρό μας. Τον ψήφισα και έκανα προεκλογική εκστρατεία γι’ αυτόν. Έχει επισκεφθεί το σπίτι μου και ήταν ευγενικός προς την οικογένειά μου και τη χώρα μας. Αλλά ντροπή σε όλους εσάς που προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει», συνέχισε ο Φίλιπς. «Μας οδηγείτε -και τον ίδιο- σε μια καταστροφή και το ξέρετε πολύ καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.