ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Υόρκη: Η αστυνομία βρήκε ανθρώπινο πόδι στις ράγες του μετρό

Στο μετρό της Νέας Υόρκης σημειώνονται κατά διαστήματα φρικτά γεγονότα

Νέα Υόρκη: Η αστυνομία βρήκε ανθρώπινο πόδι στις ράγες του μετρό

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εντόπισε ένα ανθρώπινο πόδι στις ράγες του μετρό.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι υπήρχαν ανθρώπινα «λείψανα» στις ράγες της γραμμής 4, στην περιοχή του Μπρονξ.

«Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν ένα κομμένο πόδι», ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Στο μετρό της Νέας Υόρκης σημειώνονται κατά διαστήματα φρικτά γεγονότα τα οποία μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Νέα Υόρκη: Καμπάνια ευαισθητοποίησης

Οι αρχές προσπαθούν επίσης να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το φαινόμενο των λεγόμενων subway surfer,

των παράτολμων νέων που βιντεοσκοπούνται πιασμένοι στο εξωτερικό (συνήθως στην οροφή) των βαγονιών και αναρτούν τα πλάνα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα με θύματα τους ριψοκίνδυνους subway surfers.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας 34χρονος σκοτώθηκε και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε μια αποβάθρα, σε άλλο σταθμό του Μπρονξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.