ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεαρή Ιταλίδα πέθανε από «vegan» τιραμισού

Η αλλεργία της στο γάλα την οδήγησε στον θάνατο

Νεαρή Ιταλίδα πέθανε από «vegan» τιραμισού

Από ένα λάθος στον κατάλογο των γλυκών, η 20χρονη Anna Bellisario που έφαγε ένα υποτιθέμενο vegan τιραμισού άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους.

Έρευνα για ανθρωποκτονία έχουν αρχίσει οι αρχές μετά τον θάνατο της 20χρονης Anna Bellisario.

Η 20χρονη κοπέλα που είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά πέθανε μετά από ένα vegan τιραμισού που έφαγε σε εστιατόριο στο Μιλάνο.

Το τραγικό συμβάν βρίσκει την Anna Bellisario να τρώει σε ένα fast food εστιατόριο με τον σύντροφό της.

Έπαθε αναφυλακτικό σοκ και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Όταν παρήγγειλε το vegan τιραμισού η Anna Bellisario, έλεγξε την ετικέτα και ζήτησε πρόσθετες πληροφορίες για το γλυκό, ενημερώνοντας το μαγαζί πως είναι αλλεργική στο γάλα.

Δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή…

Αφού την καθησύχασαν, άρχισε να τρώει το γλυκό. Με τη δεύτερη κουταλιά ένιωσε άρρωστη και έτρεξε στο μπάνιο για να κάνει εμετό.

Πήρε φάρμακο για το άσθμα και την κορτιζόνη που κουβαλούσε διαρκώς μαζί της, αλλά, λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις της, έχοντας υποστεί αναφυλακτικό σοκ.

Πέθανε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

Οι δύο γυναίκες που διατηρούσαν το ζαχαροπλαστείο που προμήθευε το εστιατόριο βρίσκονται υπό έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σύμφωνα με την ιταλική Corriere della Sera.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι είχαν μπερδέψει τον κατάλογο των vegan γλυκών με επιδόρπια που περιείχαν γάλα.

Ακολουθεί βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=J376ufWz6qM&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.womantoc.gr%2F&feature=emb_logo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.