ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρός μετά από πυροβολισμούς ο ραπερ Moose Wala

Νεκρός στα 28 του χρόνια ο δημοφιλής Ινδός ράπερ και πολιτικός, Sidhu Moose Wala, μετά από πυροβολισμούς

Νεκρός μετά από πυροβολισμούς ο ραπερ Moose Wala

Ο ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Shubhdeep Singh Sidhu, δολοφονήθηκε ενώ οηγούσε στην περιφέρεια Mansa στην πολιτεία Punjab της νότιας Ινδίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου και ανακοινώθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο επικεφαλής της αστυνομίας της πολιτείας, VK Bhawra, αποκάλυψε ότι ερευνάται ως επίθεση αντίπαλης συμμορίας.

Τα τοπικά μέσα μετέδωσαν ότι η δολοφονική επίθεση έγινε μία μέρα αφού μειώθηκε η προσωπική του ασφάλεια, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πολιτειακής απόφασης να κάνει περικοπές στην ασφάλεια για πάνω από 400 άτομα υψηλού προφίλ.

Μετά τον θάνατό του, το Κογκρέσο της Ινδίας, ανέφερε ότι η «η δολοφονία του Shri Sidhu Moose Wala, υποψήφιου για το Κογκρέσο από την επαρχία του Punjab και ταλαντούχου μουσικού, έχει σοκάρει την πολιτική ζωή και ολόκληρο το έθνος. Τα βαθύτερα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, τους φανς και τους φίλους του. Μένουμε ενωμένοι, σε αυτήν τη στιγμή της απέραντης θλίψης».

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Punjab, Bhagwant Mann, διαβεβαίωσε ότι «κανένας ένοχος δεν θα γλιτώσει»

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0yAjBgJqchU4OW-wvk-lxvb16FuxUDmixKWMHMGvqNjUoOOp41d1t0OFk&v=UnuXjblQHRw&feature=youtu.be

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.