ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Σ.Μπερλουσκόνι – «Είμαστε επιφυλακτικά αισιόδοξοι»

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Σ.Μπερλουσκόνι – «Είμαστε επιφυλακτικά αισιόδοξοι»

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσαν οι γιατροί που παρακολουθούν τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι λέγοντας πως η υγεία του παρουσιάζει «σταθερή βελτίωση» κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για λοίμωξη των πνευμόνων.

Στο ανακοινωθέν που υπογράφει ο καθηγητής Αλμπέρτο Ζανγκρίλο προσωπικός γιατρό του Μπερλουσκόνι και διευθυντής γενικής εντατικής θεραπείας και καρδιοχειρουργικής στο νοσοκομείο του Μιλάνου, μαζί με τον καθηγητή Φάμπιο Τσίτσερι αναφέρεται πως «τις τελευταίες 48 ώρες υπήρξε μια προοδευτική και συνεχής βελτίωση στη λειτουργεία των οργάνων που παρακολουθούνται. Οι κυτταρομειωτικές, οι αντιμικροβιακές και οι αντιφλεγμονώδεις θεραπείες παράγουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, επιτρέποντάς μας να εκφράσουμε επιφυλακτική αισιοδοξία».

Παράλληλα, επισημαίνεται πως ο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Η υγεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει επιβαρυνθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2020 υπενθυμίζεται πως είχε προσβληθεί και από τη Covid-19.

Η σημερινή ενημέρωση για την υγεία του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας έρχεται μετά τη χθεσινή βραδινή επίσκεψη της κόρης του Μαρίνας για την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.