ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο «θρίλερ» στη Ρωσία: Ρώσος ολιγάρχης & φίλος του Πούτιν πέθανε μυστηριωδώς στα 39 του

Ένας ακόμη Ρώσος ολιγάρχης νεκρός κάτω από περίεργες συνθήκες

Νέο «θρίλερ» στη Ρωσία: Ρώσος ολιγάρχης & φίλος του Πούτιν πέθανε μυστηριωδώς στα 39 του

Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος του Ρώσου ολιγάρχη και στενού συμμάχου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Iβάν Πετσόριν, ο οποίος φέρεται να έπεσε στη θάλασσα από το σκάφος που επέβαινε ενώ είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι ρωσικές αρχές εντόπισαν χθες τη σορό του 39χρονου Πετσόριν, που ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος στο τομέα της ενέργειας και δραστηριοποιείτο στην Αρκτική.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η σορός του 39χρονου εντοπίστηκε κοντά στο νησί Russky, ανοικτά της Θάλασσας της Ιαπωνίας.

Ο Πετσόριν, όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda», είχε επιφορτιστεί με τον εκσυγχρονισμό της Αεροπορίας στην ανατολική Ρωσία και την εκμετάλλευση φυσικών πόρων στην Αρκτική υπό το φως των σκληρών δυτικών κυρώσεων.

Ο εκλιπών είχε παρευρεθεί στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βλαδιβοστόκ με οικοδεσπότη τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν.

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Ανάπτυξης Άπω Ανατολής και Αρκτικής (ERDC), Ιβάν Πετσόριν είχε παραστεί στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ – το οποίο φιλοξένησε ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο Βλαδιβοστόκ… Ο θάνατος του Ιβάν είναι μια τεράστια απώλεια για τους φίλους και τους συναδέλφους του, μια μεγάλη απώλεια για την εταιρεία», ανέφερε η εταιρεία στον ιστότοπό της.

Σημειώνεται ότι από την 24η Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η έναρξη του ρωσικού πολέμου στην Ουκρανία, τουλάχιστον επτά Ρώσοι ολιγάρχες απεβίωσαν κάτω από περίεργες συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.