ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Nicko McBrain: Ο ντράμερ των Iron Maiden υπέστη εγκεφαλικό

Ο 71χρονος μουσικός πλέον είναι καλά στην υγεία του

Nicko McBrain: Ο ντράμερ των Iron Maiden υπέστη εγκεφαλικό

Όσοι είδαν από κοντά ή σε βίντεο κάποια από τις συναυλίες του «The Future Past Tour» των Iron Maiden, διαπίστωσαν πως ύπήρχε ένα πρόβλημα με τον ντράμερ της μπάντας, Nicko McBrain.

Ο μουσικός της θρυλικής βρετανικής heavy metal μπάντας δεν μπορούσε να αποδώσει το ίδιο καλά όπως είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια τους οπαδούς του σκληρού ήχου.

Ωστόσο, αυτό είχε εξήγηση, καθώς το ένα από τα έξι μέλη που συνθέτουν τώρα τους Iron Maiden είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Ο 71χρονος μουσικός, σε δήλωση του έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για την κατάστασή του, λέγοντας μάλιστα ότι είχε παραλύσει από τον ώμο και και κάτω στο δεξί χέρι του.

Με την κατάλληλη θεραπεία κατάφερε να φτάσει στο 70% η αποκατάσταση και γίνεται συνέχεια όλο και καλύτερα.

Αν και αντεπεξήλθε στην περιοδεία του συγκροτήματος που επικεντρώνεται στους δίσκους «Somewhere In Time» και «Senjutsu», η οποία τελειώνει στις 4 Αυγούστου, δεδομένα δεν ήταν στα γνωστά του στάνταρ.

«Γεια σας αγόρια και κορίτσια, Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει όλους καλά! Ο λόγος που σας γράφω όλους σήμερα, είναι για να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Τον Ιανουάριο έπαθα εγκεφαλικό, ευχαριστώ τον Κύριο, γιατί ήταν ένα μικρό εγκεφαλικό που αναφέρεται ως TIA.

Με άφησε παράλυτο στη δεξιά μου πλευρά από τον ώμο μου και κάτω. Φυσικά ανησυχούσα πολύ πως η καριέρα μου τελείωσε, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη της συζύγου μου, της οικογένειάς μου, των γιατρών μου και ιδιαίτερα της εργοθεραπεύτριάς μου και την οικογένειά των Maiden, κατάφερα να επιστρέψω κάπου κοντά στο 70% των δυνάμεων μου.

Μετά από 10 εβδομάδες έντονης θεραπείας, ήταν σχεδόν η ώρα να ξεκινήσουμε τις πρόβες για την περιοδεία μας.

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσω για αυτό τώρα αντί για νωρίτερα, καθώς με απασχολούσε κυρίως να κάνω τη δουλειά μου και να επικεντρωθώ στο να επιστρέψω στο 100% της φυσικής κατάστασης. Δεν είμαι ακόμα εκεί, αλλά με τη χάρη του Θεού γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός όσο περνούν οι εβδομάδες.

Σας ευχαριστώ όλους για την πιο υπέροχη και μαγική περιοδεία μέχρι στιγμής, ήσασταν όλοι τόσο καταπληκτικοί. Λοιπόν αυτό είναι από μένα. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά, να είστε ασφαλείς και καλά και ανυπομονώ να σας δω όλους κάπου εγκαίρως».

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ των Iron Maiden, Rod Smallwood, είπε: «Το υπόλοιπο συγκρότημα και εγώ πιστεύουμε ότι αυτό που κατάφερε ο Nicko, μετά το εγκεφαλικό, δείχνει απίστευτη πίστη και θέληση και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για αυτόν. Έχοντας μπροστά του αυτό το νέο και μουσικά πολύ περίπλοκο set για να μάθει, απλά έσκυψε το κεφάλι του και επικεντρώθηκε στην αποκατάσταση.

Ειλικρινά δεν ξέραμε αν θα ήταν σε θέση να παίξει ένα ολόκληρο σόου μέχρι που άρχισαν οι πρόβες του συγκροτήματος τον Μάιο και υπήρχε τόσο μεγάλη υποστήριξη για αυτόν από το συγκρότημα και στη συνέχεια πραγματική ανακούφιση για όλους όταν είδαμε ότι θα μπορούσε να το κάνει!

Ο Nicko, δεν ήθελε να κάνει θέμα και να προκαλέσει περισπασμούς στην περιοδεία εκείνη τη στιγμή, αλλά τώρα που είναι σίγουρος ότι θα φτάσει σύντομα εκεί, είχε την άποψη ότι οι θαυμαστές θα έπρεπε να το μάθετε απευθείας από αυτόν και όχι από φήμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι που το πέρασε τόσο καλά και ανυπομονούμε για πολλές ακόμη περιοδείες μαζί. Ανυπομονούμε! Αυτή η περιοδεία είναι καταπληκτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.