ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νότια Αφρική: Κροκόδειλοι κατασπάραξαν «προφήτη» ενώ βαφτιζόταν σε ποτάμι

Πνίγηκε και στη συνέχεια κομματιάστηκε από κροκόδειλους

Νότια Αφρική: Κροκόδειλοι κατασπάραξαν «προφήτη» ενώ βαφτιζόταν σε ποτάμι

Στη Νότια Αφρική ένας άνδρας που ισχυριζόταν ότι ήταν προφήτης, πνίγηκε και στη συνέχεια κομματιάστηκε από κροκόδειλους ενώ βαφτιζόταν σε ποτάμι. 

Τα οστά του θύματος εντοπίστηκαν περικυκλωμένα από κροκόδειλους στον ποταμό Olifants στο Limpopo την περασμένη Κυριακή.

Ο 48χρονος άνδρας από το Ατόκ κατά τη διάρκεια τελετής προσευχής, ένιωσε δυσφορία και πνίγηκε στο ποτάμι που ήταν γεμάτο κροκόδειλους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, συνταγματάρχη Malesela Ledwaba.

«Υποθέτουμε ότι δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλους κατά τη διάρκεια της τελετής βάπτισης», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Ledwaba.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ήταν ένας από τους τρεις «προφήτες» που πήγαν στο υπερχειλισμένο ποτάμι για να κάνουν τη λειτουργία την περασμένη Κυριακή.

Οι άλλοι δύο άνδρες αναζήτησαν το θύμα αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν, αναφέρει η Times Live .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχηγοί της αστυνομίας προέτρεψαν τους ντόπιους να αποφύγουν την είσοδο σε ποτάμια που έχουν κροκόδειλους, είτε για κολύμπι είτε για πνευματικές δραστηριότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.