ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότια Κορέα: «Ανεπαρκή» τα μέτρα ελέγχου του πλήθους που ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου στη Σεούλ παραδέχεται η αστυνομία

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό των αρχών 155 νεκροί και 152 τραυματίες

Νότια Κορέα: «Ανεπαρκή» τα μέτρα ελέγχου του πλήθους που ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου στη Σεούλ παραδέχεται η αστυνομία

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νότιας Κορέας, ο Γιουν Χι-γκουν, παραδέχθηκε σήμερα ότι τα μέτρα ελέγχου του πλήθους στην τοποθεσία όπου ποδοπατήθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν πάει να γιορτάσουν το Χάλογουιν, στο κέντρο της πρωτεύουσας Σεούλ, ήταν «ανεπαρκή».

Ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε το σχόλιο αυτό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που αναμεταδίδεται απευθείας τηλεοπτικά για την τραγωδία. Πρόσθεσε πως αισθάνεται πως του αναλογεί μερίδιο τουλάχιστον των ευθυνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό των αρχών, το ποδοπάτημα στα στενά δρομάκια της κεντρικής Σεούλ όπου είχε συγκεντρωθεί το πλήθος στοίχισε τη ζωή σε 155 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 152.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.