ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νότια Κορέα: Ρομπότ σε εργοστάσιο συνέθλιψε υπάλληλο που τον πέρασε για κούτα

Το ρομποτικό χέρι άρπαξε τον άτυχο άνδρα και τον πίεσε στον ιμάντα μεταφοράς

Νότια Κορέα: Ρομπότ σε εργοστάσιο συνέθλιψε υπάλληλο που τον πέρασε για κούτα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εργοστάσιο διαλογής λαχανικών της Νότιας Κορέας, εξοπλισμένο με ρομπότ. 

Υπάλληλος ρομποτικής εταιρίας είχε κληθεί για να επιθεωρήσει την μηχανή πριν τεθεί σε λειτουργία, η οποία θα ήταν να ανυψώνει κουτιά με πιπεριές και να τα τοποθετεί σε παλέτες.

Το ρομπότ μπέρδεψε τον 40χρονο υπάλληλο με κούτα και εκτέλεσε την προγραμματισμένη εργασία του.

Σύμφωνα με το Yonhap, ο άνδρας ήλεγχε τις λειτουργίες του αισθητήρα του ρομπότ όταν παρουσιάστηκε δυσλειτουργία. Τότε το ρομπότ μπέρδεψε τον 40χρονο υπαλληλο με κούτα και εκτέλεσε την προγραμματισμένη εργασία του.

Το ρομποτικό χέρι άρπαξε τον άτυχο άνδρα και τον πίεσε στον ιμάντα μεταφοράς, συνθλίβοντας το πρόσωπο και το στήθος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.