ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντελιβεράς δεν πίστευε στα μάτια του: Έλαβε το πιο «τρελό» φιλοδώρημα που έχει δοθεί ποτέ (βίντεο)

Έκανε μια διαδρομή περίπου δύο χιλιομέτρων και έλαβε...

Ντελιβεράς δεν πίστευε στα μάτια του: Έλαβε το πιο «τρελό» φιλοδώρημα που έχει δοθεί ποτέ (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες μια απίστευτη ιστορία ενός ντελιβερά.

Ο χρήστης του TikTok Luis Navarro τη μοιράστηκε στην πλατφόρμα, αποκαλύπτοντας ότι είχε εντολή να παραλάβει φαγητό από το εστιατόριο έναντι 13 ευρώ για μια διαδρομή περίπου δύο χιλιομέτρων.

Αφού έφτασε στο σπίτι του πελάτη, του είπαν ότι είχαν κάτι για εκείνον σε αντάλλαγμα – εκτός από την κανονική αμοιβή παράδοσης, φυσικά.

«Άρχισε να βάζει το χέρι στην τσέπη του και σκέφτηκα: «Γαμώτο, θα με πυροβολήσουν ή κάτι τέτοιο, θα πρέπει να φύγω από εκεί γρήγορα. Αλλά όχι, βγάζει αυτό το μικρό πράγμα που μοιάζει με κάρτα, κι εγώ λέω «τι στο διάολο είναι αυτό;»».

Αποδείχτηκε ότι το φιλοδώρημα δεν ήταν μια απλή δωροκάρτα, όπως νόμιζε αρχικά, αλλά πραγματικός χρυσός.

Ο Luis συνέχισε: «Αμέσως η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Λέω, ‘με τίποτα, φίλε’. Είχα φρικάρει, αδερφέ. Ήταν σαν τον Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας που έτρεχε σα τρελός. Έτσι έτρεχα στο αυτοκίνητό μου».

Δείχνοντας στην κάμερα την κάρτα που περιείχε ένα μικρό κομμάτι χρυσού, αποκάλυψε ότι ήταν «ένα τρίτο γραμμάριο χρυσού» και το περιέγραψε ως ένα cool χριστουγεννιάτικο δώρο».

Οι τιμές του χρυσού σήμερα αναφέρουν ότι ένα γραμμάριο χρυσού κοστίζει περίπου 58,70 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι το ένα τρίτο του γραμμαρίου χρυσού του Luis θα μπορούσε να αποτιμηθεί στα 20 δολάρια.

@itsluisnavarro the coolest doordash tip ive ever gotten ❌🧢 #doordash #doordashdriver #delivery #fyp #viral #christmas #present #gift #gold #money #tip #doordashlife #christmastiktok #2023 ♬ snowfall – Øneheart & Reidenshi
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.