Ντιτρόιτ: Κρανίο νεαρού δελφινιού βρέθηκε σε αποσκευή στο αεροδρόμιο (φώτο)

Η τσάντα φέρεται να χάθηκε από τους ιδιοκτήτες της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Ντιτρόιτ: Κρανίο νεαρού δελφινιού βρέθηκε σε αποσκευή στο αεροδρόμιο (φώτο)

Ένα κρανίο δελφινιού μικρής ηλικίας βρήκαν οι αμερικανικές αρχές ασφαλείας μέσα σε αποσκευή στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ.

Στο εσωτερικό της τσάντας υπήρχε το κρανίο ενός νεαρού δελφινιού, ανέφερε η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ σε δελτίο τύπου.

Η τσάντα φέρεται να χάθηκε από τους ιδιοκτήτες της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και όταν έφτασε στις ΗΠΑ, ένας έλεγχος ρουτίνας στο μητροπολιτικό αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ αποκάλυψε αυτό που φαινόταν σαν αντικείμενο σε σχήμα κρανίου, ανέφερε η υπηρεσία στην ανακοίνωση.

«Μετά από περαιτέρω εξέταση από τους υπαλλήλους του CBP και της Υπηρεσίας Αλιείας και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ, διαπιστώθηκε ότι το κρανίο προερχόταν από νεαρό δελφίνι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το κρανίο παραδόθηκε στους επιθεωρητές της Υπηρεσίας Αλιείας και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ για περαιτέρω έρευνα.

«Απαγορεύεται η κατοχή αντικειμένων σχετιζομένων με την άγρια φύση, ειδικά εκείνων των προστατευόμενων ζώων», ανέφερε σε δήλωσή του ο Robert Larkin, διευθυντής του λιμανιού της περιοχής.

«Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το λαθρεμπόριο άγριων ζώων και συνεργαζόμαστε στενά με τους ομοσπονδιακούς εταίρους μας στην Υπηρεσία Αλιείας και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ για την προστασία της άγριας ζωής».

Υπάρχουν περιορισμοί και απαιτήσεις γύρω από την εισαγωγή και εξαγωγή ορισμένων ψαριών, άγριων ζώων και προϊόντων που προέρχονται από αυτά και δεν είναι η πρώτη φορά που οι αμερικανικές αρχές προβαίνουν σε παρόμοια κατάσχεση.

Τον Δεκέμβριο, αξιωματικοί της CBP κατέσχεσαν οστά ζέβρας και καμηλοπάρδαλης από μια γυναίκα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles της Ουάσινγκτον. Η γυναίκα, η οποία ταξίδευε από την Κένυα, είχε κρατήσει τα οστά ως αναμνηστικά, ανέφεραν τότε οι αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.