Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Ντόναλντ Τραμπ: «Τέλος οι χρηματοδοτήσεις στη Νότια Αφρική»

«Η Νότια Αφρική δεν θα παραστεί στη Σύνοδο των G20, που θα γίνει στις ΗΠΑ το 2026»

Ντόναλντ Τραμπ: «Τέλος οι χρηματοδοτήσεις στη Νότια Αφρική»

Η Νότια Αφρική δεν θα παραστεί στη Σύνοδο των G20, που θα γίνει στη Φλόριντα των ΗΠΑ το 2026, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (26/11), πως θα δώσει άμεση εντολή να διακοπούν όλες οι χρηματοδοτήσεις προς τη Νότια Αφρική.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την άρνηση των ΗΠΑ να συμμετάσχουν στη Σύνοδο Κορυφής των G20 που διεξήχθη προ ολίγων ημερών στο Γιοχάνεσμπουργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.