Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Nτόναλντ Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να μιλήσει μαζί μου – Επιδιώκουμε να γίνει χώρα ξανά»

Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε εκ νέου στην κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα

Nτόναλντ Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να μιλήσει μαζί μου – Επιδιώκουμε να γίνει χώρα ξανά»

Σε χθεσινές (03/07) δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια ερωτήσεων από δημοσιογράφους, τόσο στο Ιράν όσο και στην κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα.

«Το Ιράν θέλει να μιλήσει, νομίζω θα ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου κι είναι ώρα να το κάνουν», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στη στρατιωτική βάση Άντριους, προτού αναχωρήσει για την Άιοβα.

«Δεν επιδιώκουμε να τους βλάψουμε. Επιδιώκουμε να τους αφήσουμε να γίνουν χώρα ξανά», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, σχεδόν δυο εβδομάδες μετά τους βομβαρδισμούς αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών εναντίον τριών ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων-κλειδιών.

Σημειώνεται ότι λίγα 24ωρα μετά οι εμπλεκόμενες πλευρές προχώρησαν στην επιβολή κατάπαυσης του πυρός, με την οποία τέλειωσε ο πόλεμος 12 ημερών που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον του Ιράν.

Παράλληλα, ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε χθες Πέμπτη (03/07) στον Τύπο πως εύχεται οι κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας να είναι «ασφαλείς», καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρεπουμπλικανός ηγέτης ανήγγειλε πως θα είναι «αυστηρός», θα πιέσει προκειμένου να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός, με φόντο την κλιμάκωση των επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού.

«Θέλω πάνω απ’ όλα οι κάτοικοι της Γάζας να είναι ασφαλείς. Έχουν περάσει μέσα από την κόλαση» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.