ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ε.Μακρόν αυξάνει τη στρατιωτική παρουσία της Γαλλίας στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης

Ο Μακρόν στέλνει στρατό, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα

Ο Ε.Μακρόν αυξάνει τη στρατιωτική παρουσία της Γαλλίας στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης

Η Γαλλία αποφάσισε να αυξήσει τη στρατιωτική παρουσία της σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης μετά από πρόταση του Αρχηγού του Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης κατά την ακρόασή του ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της γαλλικής Γερουσίας ο υπουργός Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνύ ανακοίνωσε σήμερα ότι σε συνέχεια της χθεσινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας ο πρόεδρος Μακρόν αποφάσισε την αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων και τανκς τύπου Leclerc στη Ρουμανία, μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale στην Λιθουανία και ενός λόχου πεζικού στην Εσθονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.