ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ε.Μασκ «προπονείται» για τον αγώνα με τον Μ.Ζούγκερμπεργκ – «Είμαι στην τέταρτη μέρα της προετοιμασίας» (φώτο)

Οι πάμπλουτοι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες εξέφρασαν την επιθυμία να αναμετρηθούν σώμα με σώμα

Ο Ε.Μασκ «προπονείται» για τον αγώνα με τον Μ.Ζούγκερμπεργκ – «Είμαι στην τέταρτη μέρα της προετοιμασίας» (φώτο)

Ο Έλον Μασκ και ο Μαρκ Ζούγκερμπεργκ, πριν από λίγες ημέρες, δήλωσαν σε αναρτήσεις τους ότι θέλουν να παλέψουν μεταξύ τους μέσα σε ένα ειδικό κλουβί.

Οι πάμπλουτοι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες εξέφρασαν την επιθυμία να αναμετρηθούν σώμα με σώμα σε μία μάχη γιγάντων.

Βέβαια, ο γίγαντας στην περίπτωσή μας είναι ο Μασκ, ο οποίος αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter τα έχει πάρει τα κιλάκια του τελευταία.

Στην ανάρτησή του μάλιστα αυτοτρολάρεται, λέγοντας ότι βρίσκεται στην τέταρτη μέρα της προετοιμασίας για τη μεγάλη αναμέτρηση.

https://twitter.com/ElonMuskAOC/status/1673333198862925830

Το θέμα είχε ξεκινήσει ως πλάκα στις αναρτήσεις των δύο ανδρών στα social media, όμως στην συνέχεια το πράγμα έδειξε να σοβαρεύει. Και δεν αποκλείεται, προς χάρη της δημοσιότητας να δούμε μία τέτοια “μάχη” ανάμεσα στον πιο fit Ζούγκερμπεργκ και τον παχουλό Μασκ.

Μάλιστα ο Μασκ είχε δηλώσει τότε ότι θα ξεκινούσε μία φουλ προπόνηση ώστε να μπορέσει να σταθεί απέναντι στον κατά 10 χρόνια νεότερό του ιδρυτή του Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από όσο μπορούμε πάντως να κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η προετοιμασία και η διατροφή του Μασκ για τον μεγάλο αγώνα δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όπως φαίνεται του αρέσει η καλή ζωή και αυτό -φευ!- δεν κρύβεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.