ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο γερουσιαστής Μ.Μακόνελ «πάγωσε» ξανά ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφους – «Συγγνώμη θα χρειαστούμε ένα λεπτό»

Δεν μιλούσε επί περίπου 30 δευτερόλεπτα

Ο γερουσιαστής Μ.Μακόνελ «πάγωσε» ξανά ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφους – «Συγγνώμη θα χρειαστούμε ένα λεπτό»

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ «πάγωσε» για δεύτερη φορά ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφους.

Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, στο Κόβινγκτον του Κεντάκι, ο Μακόνελ, 81 ετών, αρχικά φάνηκε ότι δυσκολευόταν να ακούσει την ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές του 2026. Στη συνέχεια όμως «πάγωσε» ενώ βρισκόταν στο βήμα, κοιτάζοντας το κενό και δεν μιλούσε επί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν φάνηκε επίσης να ανταποκρίνεται αμέσως όταν ένα μέλος του επιτελείου του τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν άκουσε την ερώτηση.

«Εντάξει, ζητώ συγγνώμη σε όλους σας. Θα χρειαστούμε ένα λεπτό» είπε ο βοηθός του Μακόνελ κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής. Αφού τον πλησίασε και ένα δεύτερο άτομο, ο Μακόνελ ξανάρχισε να μιλά αλλά χρειάστηκε να του επαναλάβει ο βοηθός του την ερώτηση στην οποία έδωσε μια λακωνική απάντηση.

Ένα παρόμοιο επεισόδιο συνέβη και στις 26 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον, όταν ο Μακόνελ «πάγωσε» και αδυνατούσε για μερικά λεπτά να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλοι γερουσιαστές έσπευσαν να τον βοηθήσουν και έπειτα από μερικά λεπτά εκείνος επέστρεψε στο βήμα και συνέχισε τη συνέντευξη. Ο ίδιος διέψευσε ότι το επεισόδιο αυτό συνδεόταν με οποιοδήποτε τρόπο με τη διάσειση που υπέστη νωρίτερα φέτος, όταν έπεσε σε μια πολιτική συγκέντρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.