ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ο Ιάπωνας που έδωσε 12.500 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο τώρα θέλει να γίνει άλλο ζώο (βίντεο)

Έχει τουλάχιστον τέσσερα ακόμα ζώα στα σχέδιά του

Ο Ιάπωνας που έδωσε 12.500 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο τώρα θέλει να γίνει άλλο ζώο (βίντεο)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 16:13) Αφότου ξόδεψε 12.500 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο, ο Ιάπωνας Toso-can έχει τώρα άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Ο άνδρας έδωσε αυτό το ποσό για να την εντυπωσιακή και ρεαλιστική στολή σκύλου που έφτιαξε προκειμένου να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του, να μοιάζει δηλαδή με ένα Border Collie.

Ο Ιάπωνας φοράει την ακριβή στολή και συμπεριφέρεται σαν σκύλος. Περπατάει στα τέσσερα, γαβγίζει και κοιμάται μέσα στο κλουβί του. Αρχικά κυκλοφορούσε μόνο μέσα στα σπίτι του, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να βγει στον έξω κόσμο.

Αγόρασε τη στολή από μια ιαπωνική εταιρεία που ονομάζεται Zeppet, η οποία δημιουργεί γλυπτά και μοντέλα για ταινίες, για να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο να γίνει ζώο. «Ήθελα να γίνω ζώο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», είχε δηλώσει.

Ο Toco-san, ο οποίος μοιράζεται συχνά βίντεο στο YouTube με την σκυλίσια ζωή του, εξήγησε ότι επέλεξε το κοστούμι του Border Collie καθώς είναι η «αγαπημένη του ράτσα» και επειδή «φαίνεται αληθινό» όταν το φοράει.

Μιλώντας στο τοπικό ιαπωνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο WanQol, ο Toco-san αποκάλυψε ότι υπάρχουν άλλα τέσσερα ζώα στα οποία θα ήθελε να μεταμορφωθεί, παρόλο που δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορούσε να τα εκτελέσει τόσο καλά συγκριτικά με το Border Collie.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορεί ρεαλιστικά να μπορέσω να γίνω άλλος σκύλος, ή πάντα ή αρκούδα. Μια αλεπού ή μια γάτα θα ήταν επίσης ωραία ιδέα, αλλά είναι πολύ μικρά για να τα δοκιμάσουν οι άνθρωποι. Θα ήθελα να εκπληρώσω το όνειρό μου να γίνω ένα άλλο ζώο κάποια μέρα», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.