ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο… κυκλοθυμικός Βασιλιάς Κάρολος ξαναχτυπά: Μετά το μελάνι, τώρα «τσακώνεται» και με τις… πένες (βίντεο)

Τα έβαλε με τις... πένες που δεν λειτουργούσαν σωστά

Ο… κυκλοθυμικός Βασιλιάς Κάρολος ξαναχτυπά: Μετά το μελάνι, τώρα «τσακώνεται» και με τις… πένες (βίντεο)

Ο Βασιλιάς Κάρολος τα έβαλε με τις… πένες που δεν λειτουργούν σωστά στην πρώτη του δημόσια επίσκεψη μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο μονάρχης και η βασιλική σύζυγος Καμίλα βρίσκονται στη Σκωτία για διάφορες εκδηλώσεις, όπου υπέγραψαν ένα βιβλίο επισκεπτών και ο βασιλιάς Κάρολος έκανε μια αναφορά στους πρόσφατους… καβγάδες του με τις πένες που δεν λειτουργούσαν σωστά.

Δίνοντας την πένα στη σύζυγό του για να υπογράψει, ο βασιλιάς Κάρολος φάνηκε να λέει γελώντας ότι «αυτά τα πράγματα είναι πολύ ευέξαπτα!».

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, το αστείο αναφέρεται σε προηγούμενη περίπτωση, όπου φάνηκε να εκφράζει την απογοήτευσή του για τις πένες που χάνουν μελάνι «κάθε διαολεμένη φορά» ενώ υπέγραφε ένα βιβλίο τον περασμένο μήνα, εμφανώς εκνευρισμένος.

Ο βασιλιάς βρισκόταν στο Royal Hillsborough Castle κοντά στο Μπέλφαστ και, ενώ υπέγραφε ένα βιβλίο, ο αναφώνησε «Θεέ μου, έβαλα λάθος ημερομηνία» πριν δώσει το στυλό στη σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς σηκώθηκε, κοίταξε το δάχτυλό του που προφανώς είχε λερωθεί με μελάνι από το στυλό πριν φωνάξει: «Θεέ μου, το μισώ αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.