ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μ.Ομπάμα και οι ομοφυλοφιλικές επιστολές σε πρώην του – «Κάνω έρωτα σε άνδρες… αλλά στη φαντασία μου»

Δείτε την ερωτική επιστολή

Ο Μ.Ομπάμα και οι ομοφυλοφιλικές επιστολές σε πρώην του – «Κάνω έρωτα σε άνδρες… αλλά στη φαντασία μου»

Στο «φως» της δημοσιότητας φέρνει η New York Post τις ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που σύμφωνα με τον ιστορικό David Garrow είχε μιλήσει στην πρώην κοπέλα του για το «ανδρόγυνο» μυαλό του μέσα στο οποίο μπορεί να «κάνει έρωτα με άνδρες καθημερινά».

Η περιβόητη ερωτική επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα γράφτηκε τον Νοέμβριο του 1982 στην Alex McNear.

Τον Ιούνιο του 2023, ο ιστορικός, που είναι γνωστός για τη δημιουργία της εκτενούς βιογραφίας των 1.472 σελίδων με τίτλο «Rising Star: The Making of Barack Obama», αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σε πολλές περιπτώσεις, έτρεφε φαντασιώσεις για προσωπικές συναντήσεις με άνδρες.

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά αλλά στη φαντασία μου», έγραψε ο- τότε- 21χρονος Μπαράκ Ομπάμα, στην Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982.

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ”ανθρώπινους” και όχι ως ”γυναίκες σε αντίθεση με άνδρες”. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα μου, βλέπω ότι με έχουν κάνει άνδρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Η Alex McNear, η οποία έβγαινε με τον Ομπάμα όταν εκείνος φοιτούσε στο Occidental College στο Λος Άντζελες, διέθεσε αργότερα στα μέσα την επιστολή την οποία ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός συμπεριέλαβε στο βιβλίο του, «Rising Star».

Η επιστολή ανήκει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφιση ή να την πάρει κάποιος. Ωστόσο, ο φίλος του ιστορικού Garrow, Harvey Klehr, έγραψε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Μάλιστα, ο Klehr παρείχε την επιστολή και στη New York Post ενώ εκπρόσωπος του πρώην προέδρου δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Από την πλευρά του, ο ιστορικός David Garrow σχολίασε ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Ομπάμα. «Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι η (συντριπτική;) πλειοψηφία των ανθρώπων έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις!» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι πατέρας δύο παιδιών και είναι παντρεμένος με τη Μισέλ από το 1992.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.