ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ν.Μεντβέντεφ επισκέφτηκε την Κίνα – Μετέφερε «προσωπικό μήνυμα» του Β.Πούτιν στον Κινέζο πρόεδρο (βίντεο)

Μεντβέντεφ και Σι συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανάμεσα σε άλλα θέματα

Ο Ν.Μεντβέντεφ επισκέφτηκε την Κίνα – Μετέφερε «προσωπικό μήνυμα» του Β.Πούτιν στον Κινέζο πρόεδρο (βίντεο)

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ πραγματοποίησε αιφνιδίως επίσκεψη στο Πεκίνο και είχε συνομιλίες με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ κατά την οποία, όπως δήλωσε, συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Επιβεβαιώνει την επίσκεψη του Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο η προεδρία των ΗΠΑ

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι τώρα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό του στο Telegram στο οποίο παρουσιάζεται να συναντά τον Σι, να χαμογελά για φωτογραφίες και συνάντηση ανάμεσα σε Κινέζους και Ρώσους αξιωματούχους.

Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι με τον Σι συζήτησαν για τη «χωρίς όρια» στρατηγική εταιρική σχέση Ρωσίας-Κίνας, όπως και για την Ουκρανία. Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας δεν διευκρίνισε περαιτέρω.

«Συζητήσαμε τη συνεργασία ανάμεσα στα δύο κυβερνώντα κόμματα της Κίνας και της Ρωσίας (…) τη διμερή συνεργασία εντός της στρατηγικής εταιρικής μας σχέσης, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας και της βιομηχανικής παραγωγής. Επίσης συζητήσαμε διεθνή ζητήματα -συμπεριλαμβανομένης βεβαίως της σύγκρουσης στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι συνομιλίες ήταν εποικοδομητικές», πρόσθεσε. Το Russia Today σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι ο Μεντβέντεφ μετέφερε προσωπικό μήνυμα του Βλαντίμιρ Πούτιν στον Σι Τζινπίνγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.