ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ν.Τραμπ και η αγάπη των Αμερικανών: Πώς έβγαλε 4 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 24 ώρες

Οι δωρεές προς τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο

Ο Ν.Τραμπ και η αγάπη των Αμερικανών: Πώς έβγαλε 4 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 24 ώρες

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δέχεται ένα συνεχόμενο «κυνήγι» από τις αμερικανικές αρχές, την ώρα που τα δημοσκοπικά ποσοστά του αυξάνονται διαρκώς. 

Ταυτόχρονα οι εις βάρος του διώξεις του αποφέρουν και οικονομικά οφέλη σε μια χώρα όπου οι εκλογικές νίκες κερδίζονται με δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς εκατομμύρια Αμερικανοί δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους προς το πρόσωπό του, δωρίζοντάς του χρηματικά ποσά.

Την Κυριακή, ακόμη και πριν από την τέταρτη ποινική δίωξη εις βάρος του στη Τζόρτζια, ο Ρεπουμπλικανός, υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του 2024, είχε ήδη στείλει email σε υποστηρικτές του, καλώντας τους να εξεγερθούν.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν προσπαθεί να με κλείσει ισόβια στη ΦΥΛΑΚΗ», είπε προτού προτρέψει τους πατριώτες να δωρίσουν 24 έως 1.000 δολάρια στην εκστρατεία του.

«Η επιβίωση της Δημοκρατίας μας κρέμεται από μια κλωστή, η Αμερική σας χρειάζεται», τόνισε.

Τέσσερα εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 24 ώρες

Από την πρώτη δίωξη εις βάρος του την άνοιξη στη Νέα Υόρκη, ο Τραμπ έχει κατακλύσει τους υποστηρικτές του με μηνύματα SMS και email παρόμοιου περιεχομένου.

Όπως έχει τονίσει ο Ν.Τραμπ για τις τέσσερις υποθέσεις στις οποίες κατηγορείται, είναι αποτέλεσμα του «κυνηγιού μαγισσών» που έχει εξαπολύσει ο Τ.Μπάιντεν προκειμένου να «εξολοθρεύσει τον κύριο πολιτικό του αντίπαλο».

Η ομάδα εκστρατείας των Ρεπουμπλικανών ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια σε 24 ώρες μετά την πρώτη δίωξη, στην υπόθεση αναφορικά με την καταβολή χρημάτων για την εξαγορά της σιωπής της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Επίσης συγκέντρωσε σχεδόν 7 εκατομμύρια δολάρια αμέσως μετά το δεύτερο κατηγορητήριο από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη για απόρρητα έγγραφα που πήρε μαζί του όταν αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απεικόνιση της επιρροής που διατηρεί ο Ντόναλντ Τραμπ στη βάση του, χιλιάδες Αμερικανοί ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του για δωρεές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.