ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο πατέρας του Tupac πιστεύει ότι για τον θάνατο του γιου του ευθύνεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996

Ο πατέρας του Tupac πιστεύει ότι για τον θάνατο του γιου του ευθύνεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Ο θάνατος του Tupac Shakur τον Σεπτέμβριο του 1996 παραμένει μέχρι σήμερα, ένα άλυτο μυστήριο.

Ο Αμερικανός ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο Λας Βέγκας.

Ο χαμός του, σε συνδυασμό με εκείνον του ράπερ Biggie Smalls λίγους μήνες αργότερα, συζητιούνται μέχρι σήμερα, με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν.


Ο πατέρας του Tupac ωστόσο, 27 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, υποστηρίζει ότι για αυτό ευθύνεται η Αμερικανική κυβέρνηση.

Σε κανάλι που έχει φτιάξει στο YouTube, ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση ήθελε να «βγάλει από τη μέση» τον γιο του, καθώς αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί της.

Τη νύχτα της δολοφονίας του, ο Tupac μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της δισκογραφικής του, «Death Row Records» λέγεται πως ξυλοκόπησαν τον Ορλάντο Άντερσον, μέλος της αντίπαλης «συμμορίας» του Λας Βέγκας, σε έναν αγώνα πυγμαχίας, όπου αγωνιζόταν ο Μάικ Τάισον και ο Μπρους Σέλντον.

Ο λόγος πίσω από τον ξυλοδαρμό του Ορλάντο Άντερσον ήταν το γεγονός ότι φέρεται να έκλεψε ένα μενταγιόν «Death Row», για το οποίο ο Σεν Κομπς (δημιουργός της αντίπαλης εταιρείας της «Death Row», «Bad Boy Records») είχε πει πως θα έδινε 20.000 δολάρια.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο Άντερσον άνοιξε πυρ εναντίον του οχήματος που επέβαιναν ο Tupac και ο Suge Knight, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον ράπερ.

Μιλώντας στο κανάλι του στο YouTube, ο πατέρας του Tupac παραδέχεται πως η συμπεριφορά του γιου του δεν ήταν η κατάλληλη, όμως τον δικαιολογεί, γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων της Death Row και του Suge Knight.

Ωστόσο, υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, πως ο «φονιάς» του γιου του δεν ήταν ο Άντερσον, αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ αναφέρει πως όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατό του, είναι ασαφή.

«Η κυβέρνηση του πρότεινε μια συμφωνία. Το βράδυ της δολοφονίας του, τον ακολουθούσαν πράκτορες, όπως τον ακολουθούσαν και στα Quad Studios. Αυτό είναι γνωστό γεγονός», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.