ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο πρόεδρος του UFC προσπαθεί να κλείσει το… Κολοσσαίο για τη «μάχη» του Ε.Μασκ με τον Μ.Ζούκερμπεργκ

Λέει ότι μιλά με Ιταλούς αξιωματούχους

Ο πρόεδρος του UFC προσπαθεί να κλείσει το… Κολοσσαίο για τη «μάχη» του Ε.Μασκ με τον Μ.Ζούκερμπεργκ

Ο πρόεδρος του UFC φαίνεται ότι έχει μεγάλα σχέδια για τον επικό αγώνα πάλης που αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ .

Σύμφωνα με το TMZ, σε πρόσφατη εμφάνισή του στο podcast του Μάικ Τάισον, ο Ντέινα Γουάιτ, επικεφαλής του Ultimate Fighting Championship είπε ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με αξιωματούχους στην Ιταλία σχετικά με την προοπτική να φιλοξενηθεί η αναμέτρηση των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας στο Κολοσσαίο.

Ο Γουάιτ ανέφερε: «Είχα μια συνάντηση με την ομάδα του υπουργού Πολιτισμού στην Ιταλία για να γίνει ο αγώνας στο Κολοσσαίο, εάν τελικά πραγματοποιηθεί. Είμαστε σε συζητήσεις»

Σύμφωνα με τον ίδιο, το event μπορεί να αποφέρει έσοδα ύψους έως και ενός δισ. δολαρίων, αφού πρόκειται για ένα θέαμα που θα θέλουν να δουν όλοι. «Σκέψου πόσο σημαντικός θα είναι αυτός ο αγώνας. Δύο από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς τύπους στον κόσμο θα παλέψουν σε αυτήν την πελώρια τοποθεσία. Ποιος δεν θα ήθελε να το δει αυτό; Μέχρι και η γιαγιά σου θα παρακολουθούσε αυτόν τον αγώνα πάλης», είπε χαρακτηριστικά.

Το TMZ Sports είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Ιούνιο ότι αξιωματούχοι που διαχειρίζονται το σημαντικό αξιοθέατο επικοινώνησαν με το team του Ζούκερμπεργκ, οι οποίοι τους παρέπεμψαν σε ανθρώπους του Ντέινα. Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ιταλίας έλεγε τότε ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο ο Γουάιτ φαίνεται τώρα να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ιστότοπου.

Υπενθυμίζεται ότι η online «συζήτηση» μεταξύ του ιδρυτή του Facebook και του ιδιοκτήτη του Twitter για το ενδεχόμενο να παλέψουν μεταξύ τους, ακολουθώντας τα βήματα πολλών infuencers και YouTubers που ξεκινούν νέα καριέρα στο ρινγκ, έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δηλώσεις τους στα social media και οι δύο μεγιστάνες τροφοδοτούν ανά τακτικά διαστήματα τις ελπίδες των followers τους ότι ο επικός αγώνας πράγματι θα συμβεί, με πολλούς πάντως να εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με την ειλικρίνεια των δύο ανδρών που παίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα δάχτυλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.