ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο θρύλος του Donner Party και η πινακίδα που έγινε viral εξαιτίας της σύνδεσής της με τον κανιβαλισμό

Πως σχολίασαν οι χρήστες του Facebook τη συγκεκριμένη πινακίδα

Ο θρύλος του Donner Party και η πινακίδα που έγινε viral εξαιτίας της σύνδεσής της με τον κανιβαλισμό

Μια φωτογραφία μιας πινακίδας σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια έχει γίνει viral για έναν όχι και τόσο ευχάριστο λόγο καθώς συνδέεται με τον κανιβαλισμό.

Η εικόνα, που μοιράστηκε από την αστυνομία στο Facebook, παρουσιάζει την έξοδο Donner Lake στον αυτοκινητόδρομο 80. Ωστόσο, η ίδια η λίμνη πήρε το όνομά της από το κακότυχο Donner Party, μια ομάδα πρωτοπόρων από τις μεσοδυτικές πολιτείες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην οροσειρά Sierra Nevada κατά τη διάρκεια του χειμώνα το 1846. Ο θρύλος γύρω από το Donner Party υποστηρίζει ότι ορισμένοι από τους επιζώντες κατέφυγαν στον κανιβαλισμό για να παραμείνουν ζωντανοί, αν και πρόσφατες αρχαιολογικές μελέτες δεν έχουν βρει συγκεκριμένα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Η εν λόγω πινακίδα του δρόμου περιλαμβάνει ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι που συμβολίζουν κοντινές επιλογές φαγητού, όπως εστιατόρια και καφετέριες. Ωστόσο, ορισμένα άτομα ερμήνευσαν την εικόνα διαφορετικά. Ένας χρήστης του Facebook σχολίασε: «Άκουσα ότι γίνεται ένα πάρτι εκεί πάνω».

Κάποιος άλλος πρότεινε αστειευόμενος: «Για μια ωραία γευστική εμπειρία, επισκεφθείτε την όμορφη λίμνη Donner Lake», προκαλώντας την απάντηση ενός άλλου σχολιαστή: «Φέρτε την οικογένεια. Πρόσθετα ανάλαφρα σχόλια περιλάμβαναν αναφορές στην ποιότητα του φαγητού, με ένα άτομο να σημειώνει ότι το φαγητό γύρω από τη λίμνη ήταν «δακτυλοδεικτούμενο», ενώ ένας άλλος μοιράστηκε τις προτιμήσεις του, δηλώνοντας: «τα παϊδάκια είναι καταπληκτικά εκεί, αλλά δεν ήμουν οπαδός του συκωτιού και των κρεμμυδιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στιβ Νέλσον, υπεύθυνος ενημέρωσης του Τμήματος Μεταφορών της Καλιφόρνιας, αναγνώρισε ότι πράγματι υπάρχουν 38 εστιατόρια που βρίσκονται μετά την έξοδο Donner Lake. Σημείωσε ότι ο σκοπός της πινακίδας ήταν να ενημερώσει τους οδηγούς για τις επιλογές φαγητού, αλλά αναγνώρισε επίσης την ειρωνεία και την πιθανή αναλγησία γύρω από τη σύνδεσή της με τον κανιβαλισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.