ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τζο Μπάιντεν «συναντήθηκε» με τον… «Γερμανό πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν» – Ο Γάλλος πολιτικός έχει αποβιώσει το 1996! (βίντεο)

Προβληματίζει η έλλειψη διαύγειας του Αμερικανού προέδρου

Ο Τζο Μπάιντεν «συναντήθηκε» με τον… «Γερμανό πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν» – Ο Γάλλος πολιτικός έχει αποβιώσει το 1996! (βίντεο)

Για μία ακόμα φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν έχει επίγνωση του τι λέει και σε ποια χρονική περίοδο βρίσκεται καθώς δήλωσε ότι συναντήθηκε πρόσφατα με τον «Μιτεράν από τη Γερμανία»!

Όπως λέει και το ρητό «μία ανοησία διορθώνεται με μία ακόμα μεγαλύτερη ανοησία» και το διόρθωσε κάνοντάς το ακόμα καλύτερο λέγοντας ότι ο Μιτεράν είναι από την Γαλλία και όχι τη Γερμανία!

Τον συνάντησε μάλιστα αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, δηλαδή το 2021 σε συνάντηση των G7!

Αναφέρεται στον Φρανσουά Μιτεράν ο οποίος ήταν ο Γάλλος πρόεδρος από το 1981 μέχρι το 1995 και πέθανε το 1996!

Ο Μπάιντεν όμως είπε ότι τον συνάντησε το 2021.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το σύνολο των ΜΜΕ παρουσιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο σαν να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Φυσικά αυτό έγινε τώρα γιατί στο παρελθόν ο Αμερικανός πρόεδρος είχε και άλλα «κατορθώματα» με… αποθανόντες.

Ίσως η χειρότερη γκάφα του ήταν όταν μπέρδεψε την εγγονή του με τον νεκρό γιο του, Μπο Μπάιντεν!

«Από εδώ ο γιος μου Μπο Μπάιντεν τον εκλέξατε στη γερουσία το 1971, ωχ λάθος είπαμε το λάθος, η εγγονή μου είναι»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.