ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Β.Ζελένσκι ετοιμάζει επίσκεψη στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα

Το Κίεβο υποστηρίζει ότι δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμη την απόφασή του

Ο Β.Ζελένσκι ετοιμάζει επίσκεψη στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα

O Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ετοιμάζεται να επισκεφτεί το Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα, πιθανότητα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, σύμφωνα με ισραηλινό ΜΜΕ. 

Το Κίεβο από την πλευρά του, λέει πως ο Ουκρανός πρόεδρος δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα την απόφασή του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, οι Ισραηλινοί είχαν στείλει μήνυμα στον Ζελένσκι να μην πραγματοποιήσει τότε την επίσκεψή του στο Τελ Αβίβ, παρά το γεγονός ότι πολλοί άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Το Ισραήλ έχει αποφύγει – ως τώρα – να έρθει πολύ κοντά στην Ουκρανία για να αποφύγει την ένταση με τη Ρωσία.

Στο μεταξύ, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ουκρανία δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Κίεβο ότι «στο Ισραήλ περιμένουν τον πρόεδρο Ζελένσκι και θα χαιρόμασταν να τον δούμε εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, πολλοί βλέπουν μια τέτοια εξέλιξη, σαν ένα τρόπο να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο του Ισραήλ, της Ουκρανίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας και του Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.