Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε ελληνική γραβάτα με καΐκια στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο (φωτο) 

Επισκέφτηκε το κάστρο του Ουίνδσορ

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε ελληνική γραβάτα με καΐκια στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο (φωτο) 

Ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωσή του με καρκίνο, στις 31 Μαρτίου στο Ουίνδσορ. 

Ωστόσο αυτό που είχε ενδιαφέρον από την εμφάνιση αυτή του Βρετανού μονάρχη είχε η επιλογή της γραβάτας του που ακόμα μια φορά είχε ελληνικό άρωμα!

Ειδικότερα, ο Κάρολος φορούσε μια γαλάζια γραβάτα ελληνικού οίκου που απεικόνισε καΐκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek City Times (@greekcitytimes)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.