ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Χάντερ Μπάιντεν πήρε 3,5 εκατ. δολάρια από Ρωσίδα ολιγάρχη που δεν συμπεριελήφθη στις κυρώσεις της Δύσης!

O αδελφός της είπε ότι ήταν «μια πληρωμή για την είσοδο στην αμερικανική αγορά»

Ο Χάντερ Μπάιντεν πήρε 3,5 εκατ. δολάρια από Ρωσίδα ολιγάρχη που δεν συμπεριελήφθη στις κυρώσεις της Δύσης!

Η Έλενα Μπατουρίνα, η δισεκατομμυριούχος χήρα ενός δημάρχου της Μόσχας, επένδυσε 40 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία ακινήτων Rosemont Realty του Χάντερ Μπάιντεν και έστελνε 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ.

Αυτό αναφέρει αποκαλύπτει ο Ντέβον Άρτσερ, πρώην συνέταιρος του υιού του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με την Έλενα Μπατουρίνα, την άνοιξη του 2014, προτού αυτή στείλει 3,5 εκατομμύρια δολάρια στον Χάντερ Μπάιντεν!

Η κατάθεση του μάρτυρα, έγινε ενώπιον του Κογκρέσου. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, το υπουργείο Δικαιοσύνης που ελέγχεται πλήρως από τον Μπάιντεν, απαιτούσε την σύλληψη του Άρτσερ, πριν αυτός προλάβει να καταθέσει! Να σημειώσουμε ότι ο αδελφός της Ρωσίδας μίλησε στη DailyMail και δήλωσε ότι επρόκειτο για «μια πληρωμή για να εισέλθει στην αμερικανική αγορά». 

Η Μπατουρίνα είναι η ίδια Ρωσίδα ολιγάρχης που η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνήθηκε να τις επιβάλει κυρώσεις…

Η συγκεκριμένη υπόθεση πλέον αποκτά άλλη τροπή, διότι ενώ είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας από το 2020, ακολούθησε μία απέλπιδα προσπάθεια των συστημικών ΜΜΕ των ΗΠΑ, να την βαφτίσουν ως «ψευδή είδηση».ό το 2020, ακολούθησε μία απέλπιδα προσπάθεια των συστημικών ΜΜΕ των ΗΠΑ, να την βαφτίσουν ως «ψευδή είδηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.