Οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν τον εξτρεμιστικό λόγο προ της πυρηνικής απειλής: Ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ μίλησε με τον Ρώσο ομόλογο του Σ.Σοϊγκού

Προηγήθηκε έκκληση του Ιταλού πρωθυπουργού Μ.Ντράγκι να καλέσει ο Τ.Μπάιντεν τον Β.Πούτιν για να του ζητήσει «ειρήνη»

Οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν τον εξτρεμιστικό λόγο προ της πυρηνικής απειλής:  Ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ μίλησε με τον Ρώσο ομόλογο του Σ.Σοϊγκού

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν συνομίλησε σήμερα με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού μετά από τρεις ολόκληρους μήνες!

Ο αρχηγός του Πενταγώνου κάλεσε για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και τόνισε τη σημασία της διατήρησης των γραμμών επικοινωνίας, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν τον εξτρεμιστικό τους λόγο διότι πλέον τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πολιτική Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλα ακόμα και για τις αμερικανικές αγορές.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Όστιν μίλησε με τον Σοϊγκού μετά από τις 18 Φεβρουαρίου, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

Σημειώνεται ότι χθες ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι  ζήτησε από τον Τ.Μπάιντεν να τηλεφωνήσει στον Β.Πούτιν και να του ζητήσει να συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο ειρήνευσης για την Ουκρανία.

Είναι σαφές ότι η Δύση και οι ΗΠΑ έχουν πλέον πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τον πληθωρισμό στον δυτικό κόσμο να «τρέχει» κατά μέσο όρο στο 10%.

Προφανώς, ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει κατανοήσει πως οι οικονομίες κινδυνεύουν να διαλυθούν και κατάλαβε ότι όλο αυτό πρέπει να τελειώσει.

Γνωρίζει άλλωστε ότι οι μόνοι που μπορούν να το λήξουν είναι αυτοί που το ξεκίνησαν δηλαδή οι Αμερικανοί.

Όπως γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα La Repubblica, o Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «στα πλαίσια αυτά, ο Τζο Μπάιντεν πρέπει να τηλεφωνήσει στον Πούτιν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.