ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι πρεσβείες των ΗΠΑ και Βρετανίας στην Μόσχα εξέδωσαν ανακοίνωση για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα σε μεγάλες συγκεντρώσεις!

Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ρωσία

Οι πρεσβείες των ΗΠΑ και Βρετανίας στην Μόσχα εξέδωσαν ανακοίνωση για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα σε μεγάλες συγκεντρώσεις!

Οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας στην Ρωσία εξέδωσαν προειδοποίηση τρομοκρατικής απειλής για τις επόμενες 48 ώρες, αναφέροντας ότι εξτρεμιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν σε μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα και προτείνει στους Αμερικανούς πολίτες να τις αποφεύγουν!

Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ρωσία εν μέσω εκλογών.

«Οι εξτρεμιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν σε μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών», αναφέρει η αμερικανική πρεσβεία χωρίς να παρέχονται άλλες λεπτομέρειες!

Με βάση την ανακοίνωση της πρεσβείας το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες.

«Η Πρεσβεία παρακολουθεί αναφορές ότι οι εξτρεμιστές έχουν επικείμενα σχέδια να στοχεύσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα, να συμπεριλάβουν συναυλίες και οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να ενημερώνονται, ώστε να αποφεύγουν μεγάλες συγκεντρώσεις τις επόμενες 48 ώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η ταξιδιωτική μας συμβουλή για τη Ρωσία είναι στο Επίπεδο 4. Μην ταξιδεύετε.»

Την ίδια προειδοποίηση εξέδωσε και η βρετανική πρεσβεία στην Μόσχα. Είναι αρκετοί αυτοί που θεωρούν ότι πιθανότατα ετοιμάζεται κάποιο είδους προβοκάτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.