ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι Βρετανοί στρέφονται σε φριτέζες αέρος και πολυμάγειρες για να μειώσουν το υψηλό ενεργειακό κόστος

Και οι δύο ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους παραδοσιακούς φούρνους

Οι Βρετανοί στρέφονται σε φριτέζες αέρος και πολυμάγειρες για να μειώσουν το υψηλό ενεργειακό κόστος

Το υψηλό κόστος διαβίωσης στη Βρετανία ωθεί τους πολίτες να ψάχνουν συσκευές μαγειρέματος που θα τους σώσουν χρήματα και θα έχουν χαμηλή κατανάλωση.

Σύμφωνα με τον όμιλο σούπερ μάρκετ Asda καταγράφεται αύξηση 320% στις πωλήσεις μέσα σε ένα χρόνο στις φριτέζες αέρος, ενώ ως προς τους πολυμάγειρες οι πωλήσεις έχουν υπερδιπλασιαστεί.

Και οι δύο ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους παραδοσιακούς φούρνους.

Τα συμπεράσματα αυτά συνάδουν με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα μέσα στον μήνα η Kantar Group, η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων.

Όπως είπε η Asda, η οποία αντιπαρέβαλε τα στοιχεία της με το Κέντρο για την Έρευνα στην Οικονομία και στις Επιχειρήσεις, προκύπτει ότι οι οικογένειες στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν τον Σεπτέμβριο κατά 162 ευρώ φτωχότερες σε σχέση με τον περσινό Σεπτέμβριο κυρίως εξαιτίας των ακριβότερων λογαριασμών κοινής ωφελείας, με τις τιμές του φυσικού αερίου να είναι κατά 95,7% υψηλότερες και του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 54%.

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση:

  • Είναι αθώα (4%, 674 Votes)
  • Ήξερε αλλά προσπαθούσε να διακόψει την δραστηριότητά του (8%, 1.250 Votes)
  • Είναι συνένοχη και πρέπει να παραιτηθεί (86%, 14.026 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 368 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.318

Loading ... Loading ...

Οι καταναλωτές στο Ηνωμένο Βασίλειο μειώνουν τις δαπάνες τους, καθώς ο πληθωρισμός έχει φθάσει στο 10%, ενώ αναμένεται να ζοριστούν περαιτέρω μέσα στο 2023 δεδομένου ότι ο υπουργός Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ προανήγγειλε ότι δεν θα υιοθετήσει μέτρα μείωσης των φόρων που είχε προγραμματίσει η πρώην πρωθυπουργός Λιζ Τρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο όμιλος Asda ανακοίνωσε ότι η εικόνα του εισοδήματος των νοικοκυριών εξαρτάται κατά πολύ από τη διαχείριση της κυβέρνησης ως προς την ενεργειακή ακρίβεια. Νωρίτερα μέσα στο μήνα ο Χαντ είχε δηλώσει ότι το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στήριξη των νοικοκυριών απέναντι στην αύξηση των τιμών της ενέργειας, το οποίο θα ίσχυε για δύο χρόνια, θα επανεξεταστεί από τον Απρίλιο του 2023 αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.