ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οικογένεια πέρασε τα Χριστούγεννα στη μέση του πουθενά λόγω σφάλματος του GPS

«Ήταν λίγο τρομακτικό, το να περάσουμε τη νύχτα στους θάμνους...»

Οικογένεια πέρασε τα Χριστούγεννα στη μέση του πουθενά λόγω σφάλματος του GPS

Μια οικογένεια στην Αυστραλία κατέληξε να περάσει τη νύχτα των Χριστουγέννων σε ένα δάσος, μετά από ένα λάθος του GPS.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, τα Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά στην Αυστραλία. Δεν έχουν χιόνι, πουλόβερ και γαλοπούλα, αλλά ήλιο, μαγιό και μπάρμπεκιου.

Ως εκ τούτου, η Karma Norman και ο Barry Lovell αποφάσισαν να περάσουν τη μεγάλη μέρα πηγαίνοντας τα τρία παιδιά τους σε ένα πάρκο κολύμβησης στην περιοχή αναψυχής Cobrabald του Mount Boss State Forest, δυτικά του Port Macquarie. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μόνο μέσω ενός μη ασφαλτοστρωμένου δρόμου. Όλα φαινόταν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής τους και πήραν μια λάθος στροφή, η οποία τους άφησε για τα καλά στη μέση του πουθενά..

«Στο δρόμο της επιστροφής, βάλαμε το “Home” και ακολουθήσαμε το GPS και μας είπε “Στρίψε εδώ” και το έκανα και συνέχισα να οδηγάω αλλά κόλλησα», δήλωσε ο Barry στο ABC News.

Προσπάθησαν να συνεχίσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν διαφορετικό δρόμο που γνώριζαν, αλλά τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, καθώς ο δρόμος μπροστά τους ήταν γεμάτος πεσμένα δέντρα και δεν μπορούσαν να ανέβουν ξανά τον λόφο που είχαν κατέβει.

Και το «δράμα» της οικογένειας δεν είχε τελειωμό, καθώς ο συμπλέκτης του τετρακίνητου οχήματός τους υποχώρησε. Η οικογένεια δεν είχε προγραμματίσει να περάσει τη μέρα της στο δάσος και , όπως μπορείτε να φανταστείτε, άρχισε να επικρατεί πανικός.

Η Karma είπε: «Δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά σε κατάσταση σαν και αυτή. Είχαμε κολλήσει σκάβοντας, τραβώντας κορμούς από τη μέση και μετά φτάνοντας σε ένα σημείο όπου απλά δεν μπορούσαμε να το ξεπεράσουμε».

«Είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει και ήμασταν πολύ κουρασμένοι και θέλαμε απλώς να πάμε σπίτι μας. Ήταν λίγο τρομακτικό, το να περάσουμε τη νύχτα στους θάμνους, ειδικά με τα παιδιά και μόνο νερό και πράγματα για να πιούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν θα μπορούσαν να τους προσεγγίσουν εκείνη τη νύχτα, οπότε έπρεπε να μείνουν στο αυτοκίνητό τους- ωστόσο, κάποιοι τοπικοί λάτρεις των 4WD ήρθαν να τους βοηθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.