Σας έχω πει ότι τα «δωρεάν» ελληνικά όπλα σε Σαουδική Αραβία και Ουκρανία έχουν χρυσοπληρωθεί...

Οικογενειακή τραγωδία στην Μινεσότα: Σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί του στον παιδικό σταθμό και αυτοκτόνησε

Έξι παιδιά ήταν μέσα στον παιδικό σταθμό

Οικογενειακή τραγωδία στην Μινεσότα: Σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί του στον παιδικό σταθμό και αυτοκτόνησε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε παιδικό σταθμό στην πόλη Χόπκινς στη Μινεσότα, όταν ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/8) σε παιδικό σταθμό που ανήκε στην οικογένεια, με τις Αρχές να σπεύδουν στο σημείο ύστερα από αναφορά για επίθεση με μαχαίρι.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο, εντόπισαν τρεις νεκρούς, δύο ενήλικες και ένα παιδί, σύμφωνα με την ενημέρωση της τοπικής Αστυνομίας.

 Στο σημείο η Αστυνομία μετά από κλήση για επίθεση

Η κινητοποίηση των Αρχών ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί, τοπική ώρα, όταν ένας γονέας έφτασε στον παιδικό σταθμό προκειμένου να αφήσει τα παιδιά του και φέρεται να αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη σοβαρό περιστατικό.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στην περιοχή και απέκλεισαν το σημείο, ενώ ξεκίνησε έρευνα για την ανασύνθεση των γεγονότων.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Χόπκινς, Μπρεντ Τζόνσον, έκανε λόγο για μια εξαιρετικά σοβαρή και τραγική υπόθεση, υπογραμμίζοντας το σοκ που έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία ταυτότητας των θυμάτων ή του δράστη.

Έξι παιδιά ήταν μέσα στον παιδικό σταθμό

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν στον παιδικό σταθμό και άλλα παιδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έξι παιδιά βρίσκονταν στον χώρο και είναι καλά στην υγεία τους. Μετά το περιστατικό παραδόθηκαν στους γονείς τους.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας, για πολύ μικρά παιδιά, γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δραματική διάσταση στην υπόθεση.

Οι ερευνητές εξετάζουν πλέον λεπτομερώς τι ακριβώς συνέβη μέσα στον παιδικό σταθμό, ενώ προσπαθούν να διαπιστώσουν και ποια όπλα χρησιμοποιήθηκαν.

Οι Αρχές μιλούν για οικογενειακή τραγωδία

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Αστυνομία αντιμετωπίζει την υπόθεση ως μεμονωμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Παράλληλα, οι Αρχές ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για ευρύτερη απειλή κατά της κοινότητας και πως δεν αναζητείται άλλος δράστης.

Η έρευνα συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν στοιχεία από τον χώρο και να εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τριπλό θανατηφόρο περιστατικό.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.