ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολλανδία – Μ.Ρούτε: «Δεν είμαστε κατά του πλαφόν – Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί»

Ο Μαρκ Ρούτε ζητά εγγυήσεις ότι δεν θα οδηγήσει σε άνοδο των τιμών

Ολλανδία – Μ.Ρούτε: «Δεν είμαστε κατά του πλαφόν – Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί»

Η Ολλανδία δεν είναι κατά της επιβολής πλαφόν στην τιμή της ενέργειας, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

«Δεν είμαστε κατά” του πλαφόν. Απλώς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί» είπε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η χώρα του θέλει να βεβαιωθεί ότι το πλαφόν να οδηγήσει σε πτώση του κόστους ενώ η ροή του αερίου θα συνεχιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι είναι θαυμάσιο ότι οι 15 χώρες μέλη (που τάσσονται υπέρ του πλαφόν) είναι βέβαιες για αυτό, αλλά θέλω να είμαι απολύτως βέβαιος», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.