ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολόκληρη η ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ σε ένα timelapse βίντεο λίγων δευτερολέπτων

Ο λογαριασμός του «The Royal Family» κοινοποίησε ένα βίντεο με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή της

Ολόκληρη η ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ σε ένα timelapse βίντεο λίγων δευτερολέπτων

Ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ, δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχαιρετά σήμερα την αγαπημένη του μονάρχη σε μία τελετή που όμοιά της δεν υπάρχει με μια πανεθνική σιωπή, ως «ένδειξη σεβασμού» προς την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο λογαριασμός του «The Royal Family» κοινοποίησε ένα βίντεο με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή της Αυτού Μεγαλειότητας.

Στο φωτογραφικό υλικό βλέπουμε την Βασίλισσα Ελισάβετ από το «πρώτο λεπτό» της ζωής της, που ήταν στην αγκαλιά της μητέρας της Ελίζαμπεθ Μπόουζ-Λάυον και του πατέρα της Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ΄, την παιδική της ηλικία, τον γάμο της με τον έρωτα της ζωής της πρίγκιπα Φίλιππο, δούκας του Εδιμβούργου.

Στιγμιότυπα, όπου κρατά στην αγκαλιά της τον βασιλιά -πλέον- Κάρολο και από τις καθημερινές της στιγμές, και πολλές ακόη στιγμές από την μεγαλοπρεπή της παρουσία στον βασιλικό θρόνο, εκπληρώνοντας τα καθήκοντά της, μέχρι και τις τελευταίες ήσυχες στιγμές με τα άλογά της.

Δείτε το timelapse video με τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.