ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ονδούρα: Η πρόεδρος της χώρας επέβαλε απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας μετά τη σφαγή 11 ανθρώπων

Οι δολοφονίες έγιναν μετά από εντολή διακινητών ναρκωτικών

Ονδούρα: Η πρόεδρος της χώρας επέβαλε απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας μετά τη σφαγή 11 ανθρώπων

Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στην πόλη Τσολόμα (βόρεια) επέβαλε την Κυριακή 25 Ιουνίου η πρόεδρος της Ονδούρας, Σιομάρα Κάστρο.

Στη συγκεκριμένη περιοχή την προηγουμένη ημέρα σφαγιάστηκαν 11 άνθρωποι από πληρωμένους δολοφόνους που προσέλαβαν διακινητές ναρκωτικών.

Από την Κυριακή επιβλήθηκε «ειδική απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στην Τσολόμα από τις 21:00 ως τις 04:00», ανέφερε η πρόεδρος μέσω Twitter.

Η απόφαση ανακοινώνεται αφού ένδεκα άνθρωποι έγιναν κόσκινο από τις σφαίρες σε αίθουσα μπιλιάρδου στην πόλη των σχεδόν 300.000 κατοίκων, κοντά στην Σαν Πέδρο Σούλα, βιομηχανικό κέντρο στο βόρειο τμήμα της χώρας της κεντρικής Αμερικής.

Επιβλήθηκαν μέτρα στην Τσολόμα και στη Σαν Πέδρο Σούλα προκειμένου οι αρχές «να εγγυηθούν την ασφάλεια μετά τη βάρβαρη και ανελέητη τρομοκρατική επίθεση (…) από πληρωμένους δολοφόνους» που έδρασαν για λογαριασμό «διακινητών ναρκωτικών που δρουν ατιμώρητα στον διάδρομο των ναρκωτικών στην κοιλάδα Σούλα», πρόσθεσε η κυρία Κάστρο.

Ονδούρα: Οι εικόνες με τα πτώματα δημιούργησαν αποτροπιασμό

«Δέκα άνδρες και μια γυναίκα» δολοφονήθηκαν, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της Aστυνομίας, Μιγκέλ Μαρτίνες.

Σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν φωτογραφίες των πτωμάτων που κείτονται σε λίμνες αίματος στο πάτωμα αίθουσας μπιλιάρδου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι εφοδιασμένοι με αυτόματα όπλα μπήκαν στον χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη γιορτή γενεθλίων και άνοιξαν πυρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σφαγή διαπράχθηκε πέντε ημέρες μετά τους θανάτους 48 γυναικών σε σύγκρουση ανάμεσα σε κρατούμενες σε φυλακή κοντά στην πρωτεύουσα. Κατά τις Αρχές, φυλακισμένες που ανήκαν στη «μάρα» (συμμορία) Μπάριο 18 εισέβαλαν σε πτέρυγα όπου βρίσκονταν αντίπαλες της συμμορίας Μάρα Σαλβατρούτσα (MS-13) κι άνοιξαν πυρ, προτού βάλουν φωτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.