
Το κτίριο του σχολείου Liselotte-Funcke στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, βρίσκεται περικυκλωμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν αναφορές για ομηρία μιας κοπέλας από οπλισμένο έφηβο.
Μέχρι στιγμής, ο ύποπτος παραμένει ασύλληπτος, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην πόλη Χάγκεν της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Το κορίτσι που φέρεται να ήταν η φίλη του αγοριού, τώρα είναι ασφαλής και μαζί με αστυνομικούς, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι βοηθάει στην έρευνά τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.