ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Οργή στη Νέα Υόρκη: Πρώην πεζοναύτης έπνιξε Αφρομερικανό στο μετρό που παρακαλούσε για νερό και φαγητό

Ο Τζόρνταν Νίλι ο οποίος ντυνόταν σαν τον Μάικλ Τζάκσον, είχε λογομαχία με έναν πρώην πεζοναύτη

Οργή στη Νέα Υόρκη: Πρώην πεζοναύτης έπνιξε Αφρομερικανό στο μετρό που παρακαλούσε για νερό και φαγητό

Οργή επικρατεί στη Νέα Υόρκη η είδηση του αποτρόπαιου θανάτου ενός 30χρονου ο οποίος πέθανε από ασφυξία στο μετρό της Νέας Υόρκης όταν συνεπιβάτης του του έσφιξε τον λαιμό μέχρι θανάτου.

Ο 30χρονος Τζόρνταν Νίλι έχασε τη ζωή του μετά από κεφαλοκλείδωμα που διήρκεσε τουλάχιστον τρία λεπτά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γραφείου του Επικεφαλής Ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης, με τον τρόπο του θανάτου του να κρίνεται ως ανθρωποκτονία και όχι δολοφονία, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στη Νέα Υόρκη.

Ο νεκρός ήταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άστεγος που κέρδιζε τα προς το ζην μιμούμενος τον Μάικλ Τζάκσον. Σύμφωνα με μάρτυρες, μέσα στο μετρό ήρθε σε αντιπαράθεση με κάποιο συνεπιβάτη, όταν ο 24χρονος δράστης τύλιξε το χέρι του γύρω από το λαιμό του και τον έριξε στο πάτωμα, ενώ ακόμη δύο επιβάτες τον βοήθησαν να τον κρατήσει στο δάπεδο.

https://twitter.com/TalbertSwan/status/1653953840104734723

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν ανακοίνωσε πως ερευνά τις εκθέσεις αυτοψίας, βίντεο και φωτογραφικά πλάνα, ώστε να εντοπίσει όσο το δυνατόν περισσότερους αυτόπτες μάρτυρες.

Η αστυνομία ανέκρινε τον 24χρονο που σε βίντεο φαίνεται να κρατά τον Νίλι πιέζοντάς τον στο έδαφος για τουλάχιστον 3 λεπτά, ίσως και περισσότερο, αλλά τον άφησε ελεύθερο χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

https://twitter.com/rafaelshimunov/status/1653729266758983680

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς, πρώην αρχηγός της αστυνομίας, είπε ότι υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά πράγματα που δεν ξέρουν οι αρχές. «Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη», είπε προσθέτοντας ότι «δεν μπορούμε απλώς να πούμε κατάφωρα τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει ένας επιβάτης σε μια τέτοια κατάσταση και θα πρέπει να επιτρέψουμε στην έρευνα να πάρει τον δρόμο της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.