ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ορλάντο: Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από τον πατριό του που τον βασάνιζε φρικτά (φωτο)

Το σημείωμα που του έδωσε

Ορλάντο: Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από τον πατριό του που τον βασάνιζε φρικτά (φωτο)

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας άνδρας από τη Φλόριντα, ο οποίος συνελήφθη επειδή κακοποιούσε φρικτά τον θετό του γιο- και όλα χάρη σε μια σερβιτόρα με καλά αντανακλαστικά.

Ο Τίμοθι Λι Γουίλσον, 36 ετών, κρίθηκε ένοχος μεταξύ άλλων για κακοποίηση ανηλίκου και παραμέληση τον Ιούνιο, αφού η Φλαβιάν Καρβάλο, σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο Mrs. Potato στο Ορλάντο, παρατήρησε ότι δεν είχε παραγγείλει στο αγόρι φαγητό την Πρωτοχρονιά – και ότι το παιδί ήταν γεμάτο γρατσουνιές.

Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από την κακοποίηση του θετού πατέρα του με ένα απλό σημείωμα

Η Καρβάλο έγραψε γρήγορα ένα σημείωμα που έλεγε, «Χρειάζεσαι βοήθεια;», και το έδειξε στο 11χρονο τότε θύμα – ενώ στεκόταν πίσω από τους γονείς του που δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα.

Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και η Καρβάλο κάλεσε την αστυνομία.

«Ανησυχώ πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω, μπορείς να μου δώσεις μια συμβουλή;», ρώτησε έναν διανομέα, σύμφωνα με το WFLA.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε υποστεί βασανιστήρια και παραμέληση από τον Γουίλσον και τη μητέρα του, Κριστίν Σουάν. Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από την κακοποίηση του θετού πατέρα του με ένα απλό σημείωμα

Τα βασανιστήρια περιλάμβαναν μεταξύ άλλων κρέμασμα ανάποδα από μια πόρτα την ημέρα των Χριστουγέννων και δέσιμο με χειροπέδες σε μια κούκλα, δήλωσαν οι αρχές.

Ο Γουίλσον καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από δικαστήριο του Ορλάντο, ενώ για παραμέληση κατηγορείται και η μητέρα του αγοριού, αν και η υπόθεσή της εκκρεμεί ακόμη.

Οι αστυνομικοί έδωσαν συγχαρητήρια στην Καρβάλο για τα αντανακλαστικά της μετά τη σύλληψη του Γουίλσον. Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από την κακοποίηση του θετού πατέρα του με ένα απλό σημείωμα

«Πιθανότατα θα μιλούσαμε για μια ενδεχόμενη έρευνα ανθρωποκτονίας αν η Καρβάλο δεν είχε παρέμβει», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πράξη ηρωισμού έγινε γρήγορα viral με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν σχεδόν 50.000 δολάρια για την Καρβάλο σε μια σελίδα GoFundMe.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.