ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουαλία: Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά στον αέρα όταν πιάστηκε το παλτό της σε ρολά καταστήματος (βίντεο)

Το κατάστημα μοιράστηκε το βίντεο στο TikTok, όπου χρήστες το έχουν δει πάνω από 1,9 εκατομμύρια φορές

Ουαλία: Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά στον αέρα όταν πιάστηκε το παλτό της σε ρολά καταστήματος (βίντεο)

Μια γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά να αιωρείται πάνω από το έδαφος όταν πιάστηκε το παλτό της στα ρολά ενός καταστήματος.

Η ίδια, πάντως, αστειεύτηκε ότι θα πρέπει να «διαχειριστεί τη φήμη» μετά το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έγινε viral.

Η 72χρονη Anne Hughes, καθαρίστρια στο κατάστημα Best One στην Ουαλία, σηκώθηκε αρκετά μέτρα ψηλά όταν πιάστηκε το παλτό της.

Το κατάστημα μοιράστηκε το βίντεο στο TikTok, όπου χρήστες το έχουν δει πάνω από 1,9 εκατομμύρια φορές, σύμφωνα με το BBC.

Η κ. Hughes δήλωσε ότι συνταξιοδοτήθηκε επίσημα πριν από επτά χρόνια, αλλά από τότε εργαζόταν στο κατάστημα. Ήταν ακουμπισμένη στα ρολά όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τα άνοιξε από μέσα.

«Δεν μπορούσε να με ακούσει να φωνάζω όταν συνειδητοποίησα ότι είχα πιαστεί», δήλωσε στο BBC.

«Το ρολό ήταν τελείως ανοιχτό, τότε φώναξα το όνομά του και δόξα τω Θεώ βγήκε και κατέβασε λίγο το ρολό και κατάφερε να με πάρει στην αγκαλιά του. Και θυμάμαι μόνο να του λέω “πιάσε το κεφάλι μου” – ανησυχούσα ότι θα έπεφτα, έδειχνα προς το πάτωμα».

Τα εγγόνια της και η νύφη της ρώτησαν γιατί είχε πιάσει το καροτσάκι της καθώς σηκωνόταν στον αέρα και εκείνη είπε: «Απλά δεν ξέρω». Είπε ότι ταρακουνήθηκε αλλά δεν τραυματίστηκε και ότι είδε την αστεία πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πρέπει να χειριστώ τη φήμη, πάντα να είμαι βαμμένη. Δεν θα πάω ποτέ ξανά κόντρα σε αυτά τα ρολά. Ποτέ. Πήρα το μάθημά μου», αστειεύτηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.