Ουαλία: «Μάχη» μεταξύ δύο οικογενειών σε μνημόσυνο – Έβγαλαν… τσεκούρια και ρόπαλα (βίντεο)

Ένας μάλιστα είχε και ένα σφυρί, ενώ άλλοι κρατούσαν ματσούκια κυνηγώντας τους άλλους

Ουαλία: «Μάχη» μεταξύ δύο οικογενειών σε μνημόσυνο – Έβγαλαν… τσεκούρια και ρόπαλα (βίντεο)

Σκηνές σοκ έλαβαν χώρα τον περασμένο Αύγουστο κατά την διάρκεια μνημόσυνου στο Σουόνσι της Ουαλίας. Δύο οικογένειες οι οποίες έχουν βεντέτα μεταξύ τους, άρχισαν βίαια επεισόδια μέσα στο νεκροταφείο, με ορισμένους να κρατούν από ρόπαλα και τσεκούρια μέχρι και σπαθιά!

Οι σοκαριστικές σκηνές καταγράφηκαν από κάμερες εντός του νεκροταφείου, ενώ υλικό διέρρευσε σήμερα και μέσα από τα αυτοκίνητα όσων συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια.

Στο βίντεο που έβγαλε στην επιφάνεια η Daily Mail φαίνεται ένα μέλος της μίας οικογένειας να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του κρατώντας ρόπαλο κι ενώ από την άλλη οικογένεια χτυπούν με ρόπαλα το αυτοκίνητό του. Ξεκινά καταδίωξη μέσα στο νεκροταφείο με τα αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ άλλοι παίρνουν στο κυνηγητό τα μέλη της αντίπαλης οικογένειας, κρατώντας χατζάρες! Από τα επεισόδια, δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ένας μάλιστα είχε και ένα σφυρί, ενώ άλλοι κρατούσαν ματσούκια κυνηγώντας τους άλλους.

Μέσα στο χάος, έφτασε και ένοπλη η αστυνομία, για να συλλάβει τους ταραξίες. Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, με τους περισσότερους να δέχονται ποινή φυλάκισης έως και 2,5 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.